Secretele vopsirii în 2024: Culorile și nuanțele versatile care vor fi în centrul atenției

1

În fiecare an, stiliștii vin cu noi sugestii. În materie de îngrijire a părului, anul acesta se anunță culori și nuanțe care vor crea senzație. Descoperă cum să te vopsești în 2024 conform recomandărilor stiliștilor, pentru a fi mereu în pas cu tendințele!

Culorile și nuanțele versatile care vor fi în centrul atenției

Când vine vorba de alegerea culorii de păr, femeile trebuie să ia în considerare mai multe aspecte. Tunsoarea, forma feței, tonalitatea pielii și, desigur, trendurile specifice fiecărui an sau sezon sunt esențiale. În 2024, se conturează câteva tendințe puternice în domeniul părului, iar experții au deja părerea lor despre nuanțele care vor fi preferate de doamne și domnișoare în acest an.

Blondul cu aspect natural

Blondul natural revine în atenția femeilor pasionate de această culoare. Potrivit stiliștilor, în 2024, această nuanță va fi în centrul atenției. Totuși, se promovează tonurile naturale, apropiate de culoarea pielii. Blondul călduț, nuanțele de miere și variantele de blond cu tonuri de căpșună sau piersică, asemănătoare cu nuanța declarată de Institutul Pantone drept reprezentativă pentru acest an (Peach Fuzz), sunt în trend.

Iubitoarele tonurilor reci de blond pot profita de primele două luni din an. În sezonul rece, blondul cenușiu și alte nuanțe cu tonuri reci sunt la mare căutare. Blondul platinat este, de asemenea, o alegere excelentă pentru primele luni din an.

Descoperă și: Tunsori și culori de păr în trend pentru anul 2024

Șaten și castaniu

O altă paletă de culori devine extrem de căutată. Nuanțele de șaten, arămiu și castaniu, cu accente calde, se pregătesc să fie extrem de populare, mai ales în sezonul toamnei. Similar cu trendul blondului, tonurile trebuie să rămână cât mai aproape de natural.

În 2024, specialiștii subliniază preferința pentru o culoare de păr care să pară cât mai autentică. Indiferent de nuanța aleasă, aceasta trebuie să se potrivească perfect tonalității pielii și să evite aspectul artificial.

Tonurile îndrăznețe de roșcat

Stiliștii prevăd o creștere a popularității culorii roșcate în 2024. În contrast cu tendințele anterioare de a alege nuanțe naturale, pentru roșcat, totul este permis în acest an. Experții în îngrijirea părului sugerează că tonurile calde și cele reci se pot îmbina armonios. O nuanță extrem de îndrăzneață de roșcat va fi Cherry Cola, o culoare intensă, care te va face să ieși în evidență.

Brunetul rămâne în continuare în trend, dar poate fi o culoare destul de exigentă. Negrul accentuează trăsăturile, așa că alegerea nuanței și subtonului trebuie să fie făcută cu grijă pentru a completa în mod armonios aspectul persoanei care o adoptă.

Sursa: ego.ro

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here