Ce beneficii ai dacă joci cu pariul maxim pe rotire la sloturi?

0

Dacă ați jucat un slot video online în ultimii ani, veți fi, fără îndoială, familiarizat cu butonul de pariu maxim. Acesta a provocat suferință pentru milioane de jucători, iar cei mai mulți dintre noi fac absolut tot ce pot pentru a evita să-l apese accidental.

Pentru a înrăutăți lucrurile, nu aveți nicio idee despre cât veți cheltui dacă sunteți suficient de nefericit să apăsați acest buton. Unii jucători se tem, de asemenea, că apăsarea acestuia va declanșa jocul automat la miza maximă – și acesta este motivul pentru care, în general, butoanele „Max Bet” sunt văzute cu ochi răi în industria jocurilor de noroc online.

Majoritatea jucătorilor online sunt jucători recreaționali care joacă cu rotiri gratuite la inregistrare. Aceștia nu caută să joace la mizele maxime. Dacă jucați cu un buget uriaș uriaș, este puțin probabil ca apăsarea butonului de pariu maxim să vă afecteze bankroll-ul. Cu toate acestea, apăsarea temutului buton vă poate șterge întregul sold într-o singură rotire pentru cei care au un buget mic.

Îți permiți sau nu să joci cu pariul maxim?

Cel mai important lucru pe care trebuie să îl faceți este să vă asigurați că aveți un buget suficient de mare pentru a acoperi pariul maxim pentru un număr mare de rotiri sau mâini. Dacă nu aveți suficienți bani pentru a juca pariurile maxime, atunci nu ar trebui să jucați la acel aparat.

Una dintre cele mai bune modalități de a ocoli această dilemă este pur și simplu să jucați la mize mai mici, astfel încât să puteți face confortabil pariul maxim. Dacă jucați deja la cele mai mici mize pe care aparatul dvs. le oferă și tot nu vă puteți permite pariul maxim, atunci ar trebui să încercați să căutați pe alte aparate.

Dacă cazinoul în care jucați nu are aparate cu mize mai mici, atunci este posibil să găsiți unele la un alt cazino. Există multe cazinouri care vă permit să jucați cu mize de până la 10 bani pe rotire, iar dacă aceasta este o sumă prea mare pentru dumneavoastră, atunci probabil că nu ar trebui să jucați deloc până când nu faceți rost de mai mulți bani.

Când ar trebui să pariați maximul la aparatele de joc?

Dacă joci un joc de aparate progresiv, atunci trebuie să faci un pariu maxim. Am văzut câteva jocuri cu mai multe jackpoturi progresive în care aveai nevoie de un pariu maxim doar pentru cel mai mare jackpot.

Dacă ai două versiuni ale aceluiași joc de păcănele, una este progresivă și cealaltă nu, ai putea la fel de bine să joci pariul maxim pe versiunea progresivă a jocului.

”Vreau ca banii mei să dureze mai mult!”

Unii jucători au mai mult decât suficienți bani în bankroll-ul lor pentru a paria confortabil suma maximă admisă la fiecare mână sau învârtire, dar o evită pentru că vor ca banii lor să dureze mai mult. În ochii lor, acesta este modul sigur de a juca, dar, în realitate, este un lucru greșit de făcut.

Partea amuzantă a acestei neînțelegeri este că, pe termen lung, pariind maximul VA face ca banii tăi să dureze mai mult. Cu toate acestea, dacă vorbim despre un interval de timp de doar o zi, atunci orice se poate întâmpla, așa că ar trebui să țineți cont de faptul că vorbim despre un eșantion foarte mare de mâini sau de rotiri.

Motivul pentru care banii dvs. vor dura mai mult dacă pariați suma maximă pe învârtire este că veți pierde mai puțini bani pe învârtire. Banii bonus suplimentari pe care îi primiți la câștigurile de jackpot vă vor oferi mai mulți bani pe învârtire pe parcursul a milioane de învârtiri, ceea ce înseamnă că veți pierde mai încet.

Beneficiile sloturilor cu miză maximă

Unii jucători se întreabă dacă există vreun beneficiu în a apăsa butonul de pariu maxim pe un aparat de sloturi. Din păcate, în marea majoritate a timpului, nu există niciun beneficiu în a plasa un pariu maxim. La majoritatea aparatelor de sloturi, procentele de plată și ratele de câștig vor crește în mod egal cu suma de bani pe care o pariați.

Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna așa. De exemplu, unele aparate de sloturi îi stimulează pe jucători să joace la mize mai mari prin creșterea RTP-ului unui anumit aparat de păcănea – return to player -. Dacă acesta este cazul, este benefic din punct de vedere matematic pentru tine să mizezi sume mai semnificative de bani. Cu toate acestea, din cauza reglementărilor privind jocurile de noroc, tabelul de plată al aparatului trebuie să vă informeze despre acest lucru dacă acest lucru se întâmplă vreodată. Cele mai multe aparate de joc vor fi foarte vocale în această privință, deoarece, la urma urmei, vor să jucați la mize mai enorme.

Mega Moolah de la Microgaming este unul dintre cele mai bune exemple de aparat de sloturi care mărește RTP-ul atunci când jucați la mize mari. Fără îndoială, Mega Moolah este cel mai faimos aparat cu jackpot progresiv din lume și deține chiar și actualul record mondial Guinness pentru cel mai profitabil slot din istorie. Interesant este că, dacă citești termenii și condițiile de joc ale Mega Moolah, Microgaming afirmă că, cu cât pariul tău este mai mare, cu atât cresc șansele de a câștiga jackpotul progresiv.

Concluzie

Pariul maxim sau apăsarea butoanelor de pariuri maxime atunci când joci sloturi, sloturi online, jackpoturi progresive sau alte jocuri de la aparate, poate avea avantajele sale – dar acestea sunt puține și rare. Ultimul lucru de care vreți să vă faceți griji atunci când jucați la sloturi este să apăsați din greșeală pe butonul de pariu maxim. În timp ce unele jocuri de păcănele elimină treptat butonul de pariu maxim, acest lucru nu este întotdeauna cazul – și jucând pariul maxim încă provoacă probleme unor jucători – mai ales atunci când joci cu bani bonus.

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here