Ce este Boba tea sau Bubble tea. Tot ce trebuie să știi despre ceaiul cu bule

2

Acesta este un articol în care ai tot ce trebuie să știi despre perlele de tapioca și ceaiul cu bule. Ce este Boba tea sau Bubble tea, o băutură care este extrem de populară printre tinerii de toate vârstele.

Am cules suficiente informații cât să descoperi o nouă băutură care cu siguranță va deveni una dintre preferatele tale.

Boba tea este acum o băutură super populară. Cu toate acestea, mulți oameni nu știu încă ce sunt bulele de pe fundul recipientelor băuturilor lor.

Ce este Boba tea sau Bubble tea

Boba's back: Seven bubble tea shops to try this summer - Exberliner

„Boba reprezintă o denumire pentru perle de tapioca, dar se referă și la băutura ceai boba”, a spus Matthew Wong de la magazinul de ceai cu bule din New York, Tea and Milk. „Coasta de Est îi spune ceai cu bule, iar Coasta de Vest îi spune ceai boba”.

Perlele de tapioca sunt făcute din amidon de tapioca sau manioc, deci nu conțin gluten și au forma unor sfere mici. Pentru a le îndulci, acestea sunt adesea fierte în sirop de zahăr. De acolo poți adăuga adesea un ceai cu lapte, dar și ceai verde sau negru, cafea, slushie sau smoothie pentru a le transforma într-un ceai cu bule, scrie allrecipes.com.

Perlele care ajung în băutura ta pot avea mai multe dimensiuni. Acestea sunt de obicei însoțite de un pai cu o deschidere suficient de groasă pentru a le putea consuma pe toate.

Băutura a apărut în Taiwan în anii 1980 și, în cele din urmă, a ajuns în SUA în anii ’90. De acolo, ceaiul boba a devenit un răsfăț din ce în ce mai popular.

Cum se pot prepara perlele de tapioca

Boba Tapioca Pearls for Bubble Tea 12 SERVINGS DIY Boba - Etsy

„Amidonul se adaugă în apă clocotită și se frământă până la o consistență asemănătoare aluatului”, a spus Wong. „Vanilie, caramel și chiar siropuri de zahăr brun pot fi adăugate în aluat pentru culoare și aromă”. Apoi, aluatul se taie, se rulează în bile și se pune în apă clocotită timp de 30 de minute.

Boba de calitate ar trebui să aibă întotdeauna un gust plăcut. Ar trebui să fie moale, dar nici prea moale, suficient cât să simți că se topește în gură.

Aroma poate varia în funcție de siropul în care sunt gătite perlele (boba) și de îndulcitorii adăugați în aluat. Aromele pot fi de la orice, de la fructe la miere. Ceaiul cu lapte în care se adaugă perlele boba este disponibil în diferite arome. Cele obișnuite includ matcha, miere, căpșuni, ceai thailandez și taro.

De unde se cumpără Boba

Boba Karak, anyone? | Food – Gulf News

Wong recomandă să vizitezi supermarketurile cu produse din Asia sau magazinul de ceai boba pentru truse complete de boba. „Boba, frunzele de ceai și laptele sunt incluse în kit, împreună cu un caiet de rețete”, a spus el.

Pentru a pregăti acasă boba, caută un magazin taiwanez. Multe oferă și ceai cu bule îmbuteliat, care se găsește în secțiunea frigorifică. Boba se poate face cu ușurință și acasă, tot ce trebuie să faci este să cumperi niște perle de tapioca și să urmezi rețeta.

Odată ce ți-ai făcut propriul boba, poți amesteca și potrivi aceste perle cu băuturile tale preferate. Doar nu uita de paiele cu deschidere mare.

Dacă tot vorbim despre ceaiuri, ai aici o listă cu ceaiuri care oferă un boost metabolismului. Acestea sunt băuturile care te pot ajuta să pierzi în greutate.

2 comentarii

  1. […] Acesta este un articol în care ai tot ce trebuie să știi despre perlele de tapioca și ceaiul cu bule. Ce este Boba tea sau Bubble tea, o băutură care este extrem de populară printre tinerii de toate vârstele. Am cules suficiente informații cât să… Cititi mai multe aici: Ce este Boba tea sau Bubble tea. Tot ce trebuie să știi despre ceaiul cu bule […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here