Prețurile cresc, revista CASOTECA rămâne

3

Prețurile cresc, dobânda crește, meșterul și simplul zilier din construcții cer mai mulți bani pentru ziua de lucru.

În aceste condiții, care ar fi alegerea mai puțin costisitoare a omului care-și dorește o locuință personală? Fie că pleacă de la părinți, fie că s-a săturat de chirie sau, de ce nu, are nevoie de mai mult spațiu, omul are nevoie de „locul lui”!

Ar putea fi o locuință nouă, dar România are sute de mii de locuințe vechi, încă locuibile… bine, cu ceva investiții pentru reamenajare. În ambele cazuri, „omul nostru” va plăti mai mult decât o făcea în 2021, și mai mult față de cât ar fi plătit în 2020. În ambele cazuri, va fi nevoit să apeleze la meseriași, la zilieri, la „băieții” care vin și cară, în saci, gunoiul care se strânge inevitabil odată cu reamenajările.

Atenție! Dacă sacii cu pricina vor fi cărați cu liftul, cinstit ar fi ca „omul” să curețe ascensorul la finalul zilei pentru că, inevitabil, va fi plin de praf. La fel trebuie să facă și cu partea din casa scării care va fi tranzitată. La fel de importante sunt orele de liniște. Chiar dacă meșterul vrea să termine repede, asta dacă e plătit la lucrare, nu la zi, totuși ar trebui să existe măcar două ore la prânz în care glasul bormașinii trebuie să tacă.

La final, după ce totul e gata și la locul lui, ar trebui să te gândești și la aerul pe care îl vei respira în casă. Dacă ai casa la marginea orașului, cu câmpul sau pădurea aproape, atunci ai rezolvat o problemă importantă. Dacă locuiești în oraș, ar trebui să te orientezi către un purificator de aer care să-ți facă aerul perfect respirabil! Dacă ar fi să dau un sfat aplicat, aș sugera un purificator Sharp…

Utilitar vorbind, cam ăsta este firul narativ al acțiunii. Pentru restul, adică tendințe în amenajare, idei efective, soluții, dar și locuri unde omul să meargă la finalul lucrării, pentru că sigur va avea nevoie de o vacanță, avem Revista CASOTECA! Mai mult, deși toate s-au scumpit, prețul ei a rămas același.

3 comentarii

  1. […] Prețurile cresc, dobânda crește, meșterul și simplul zilier din construcții cer mai mulți bani pentru ziua de lucru. În aceste condiții, care ar fi alegerea mai puțin costisitoare a omului care-și dorește o locuință personală? Fie că pleacă de la părinți, fie că s-a săturat… Cititi mai multe aici: Prețurile cresc, revista CASOTECA rămâne […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here