Ce este Dirty Soda și de ce este atât de populară pe TikTok

1

Tot internetul abundă zilele acestea cu informații despre ce este Dirty Soda. Acesta este un trend pe care utilizatorii uneia dintre cele mai mari platforme sociale din lume îl practică în ultima perioadă. Noua tradiție din online îi surprinde pe utilizatori combinând tot felul de arome cu sifon, scrie catine.ro 

Pentru că rețelele sociale sunt kilometrul zero al creativității și al circulației informațiilor, Dirty Soda câștigă din ce în ce mai mulți adepți. Fie că vorbim de arome, de fructe sau lapte, Dirty Soda este vedeta ultimelor zile.

Ce este Dirty Soda și care este istoria acestei băuturi

De departe, unul dintre cele mai apreciate trend-uri din social media, Dirty Soda este o idee ce datează, de fapt, din anul 2010. A apărut pentru prima dată în Utah, într-un restaurant. De acolo, mai multe lanțuri de restaurante și magazine au remodelat această idee.

Astfel, băutura din sifon era amestecată cu mai multe tipuri de arome fructate sau spicy. Ulterior, a devenit din ce în ce mai amuzant să adaugi tot felul de ingrediente neașteptate.

Dirty Soda este o băutură extrem de versatilă care se poate face din aproape orice. Se poate consuma în timpul evenimentelor, petrecerilor sau într-o zi în care vrei să te relaxezi. Poți profita de o Dirty Soda în zilele toride de vară, alături de niște gheață, fulgi de ciocolată, frișcă și înghețată de diverse sortimente.

Există, literalmente, sute de rețete pe care le poți încerca pentru a-ți găsi favorita. Poți folosi mai multe feluri de siropuri îndulcite (cocos, caramel sărat, vanilie etc), până la zeci de variante de piureuri de fructe. Iată și o rețetă de sirop de gutui, în cazul în care vrei un Dirty Soda de sezon.

Elementul „dirty” al acestei băuturi este, de fapt, înghețata. De asemenea, se poate amesteca și cu frișcă pentru a obține un gust mai uniform și mai plăcut. Folosește cuburi de gheață în băutură. Acestea vor rezista mai mult și vor ține băutura rece pentru mai mult timp.

Desigur, dacă preferi mai mult înghețata de tip fulgi (mixată la blender), o poți folosi cu încredere. Vedetele acestei băuturi trebuie să fie siropurile și aromele.

De ce a devenit atât de populară

Despre acest subiect s-a scris și anii trecuți, băutura fiind asociată comunității mormone din Utah, în 2016, scrie Vice. Din cauza legilor din religia mormonilor, consumul de cofeină și de alcool era complet interzis așa că, aceștia au fost nevoiți să găsească o alternativă gustoasă.

Însă, important este să explicăm de ce este Dirty Soda în topul trend-urilor din social media zilelor noastre. Această combinație de băuturi a devenit virală în cadrul uneia dintre cele mai populare platforme sociale din lume.

Dirty Soda e o băutură răcoritoare folosită drept înlocuitor pentru alcool sau cofeină. De asemenea, această băutură se poate obține acasă, respectând doar imaginația și nivelul tău de creativitate. Ține minte, nu există reguli.

Intervenția influencerilor din social media este răspunsul la întrebarea de ce este Dirty Soda atât de populară în zilele noastre. Aceștia au promovat băutura și au creat un adevărat trend în ultima perioadă.

un comentariu

  1. […] Tot internetul abundă zilele acestea cu informații despre ce este Dirty Soda. Acesta este un trend pe care utilizatorii uneia dintre cele mai mari platforme sociale din lume îl practică în ultima perioadă. Noua tradiție din online îi surprinde pe utilizatori combinând tot felul de… Cititi mai multe aici: Ce este Dirty Soda și de ce este atât de populară pe TikTok […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here