Ce haine nu trebuie să bagi la mașina de spălat pentru a nu risca să rămâi fără ele

1

Trebuie să știi că nu toate hainele se bagă la spălat, unele articole ar trebui spălate manual sau duse la curățătorie. Mașina de spălat este unul dintre cele mai folosite obiecte electrocasnice. Apelăm la ea pentru a curăța atât haine, cât și încălțăminte sau diverse textile din casă. 

Deși are programe dedicate pentru aproape orice fel de țesătură, nu toate articolele pot fi curățate în acest fel. Ce haine nu trebuie să bagi niciodată la mașina de spălat, dacă nu vrei să le deteriorezi.

Așa îți protejezi garderoba: ce haine nu trebuie să bagi niciodată la mașina de spălat

Puțini oameni și-ar mai imagina viața în prezent fără mașina de spălat. Acest aparat electrocasnic este folosit cel puțin o dată pe săptămână și poate curăța aproape orice fel de articol. Modelele noi de mașini de spălat au programe speciale pentru țesăturile delicate, precum mătasea sau dantela, dar și pentru pantofii sport sau hainele foarte murdare.

Deși pare că orice articol vestimentar poate fi reîmprospătat la programul potrivit, nu toate hainele și obiectele textile din casă pot fi spălate la mașină. Iată ce articole nu ar trebui să speli niciodată la mașină și de ce!

Citește și: Cum să speli hainele negre la mașina de spălat. Ce trebuie să faci înainte

un comentariu

  1. […] Trebuie să știi că nu toate hainele se bagă la spălat, unele articole ar trebui spălate manual sau duse la curățătorie. Mașina de spălat este unul dintre cele mai folosite obiecte electrocasnice. Apelăm la ea pentru a curăța atât haine, cât și încălțăminte sau diverse… Cititi mai multe aici: Ce haine nu trebuie să bagi la mașina de spălat pentru a nu risca să rămâi fără ele […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here