Acasă Info Util Ce obiecte îți aduc noroc în casă și de ce obiecte trebuie...

Ce obiecte îți aduc noroc în casă și de ce obiecte trebuie să te ferești pentru a nu avea ghinion

2

Fiecare persoană este în felul ei. Cu toate acestea, oamenii își doresc un pic de noroc în viața lor, chiar și atunci când viața le surâde. Întotdeauna se poate mai bine.

Venim în ajutorul tău cu o listă cu obiecte care aduc noroc în casă, dar și câteva pe care nu trebuie să le ai în preajma spațiului personal pentru că aduc ghinionul.

Specialiștii au alcătuit o listă cu obiecte care aduc noroc în casă și fie că ești superstițioasă sau nu, poți citi acest articol pentru a schimba un pic decorul casei în cazul în care aveai de gând să faci acest lucru.

Obiecte care aduc noroc în casă

Despre unele obiecte sigur știai, despre altele s-a mai scris, dar cu siguranță vei avea și surprize pe lista de mai jos. Află și tu ce obiecte aduc noroc în casă și poate îți poți influența destinul. Aceste elemente promit să umple casa cu fericire, sănătate și avere.

Ușa roșie

Cunosti semnificatia usilor de culoare rosie?

Dacă ușa ta din față este orientată spre sud, te afli în articolul potrivit. Conform feng shui-ului, vopsirea ușilor orientate spre sud trebuie să fie făcută în roșu sau portocaliu.

Ușile orientate spre nord, în albastru sau negru, iar ușile orientate spre vest în gri sau alb. Ușile orientate spre est, în maro sau verde. Dacă ții cont de acest sfat, specialiștii promit prosperitate.

Așternuturi moi

Top 5 cele mai frumoase lenjerii de pat ieftine. Vezi modele

Deși nu e vorba despre noroc în sensul tradițional, conform unor studii, a avea materiale moi în casa ta va promova un sentiment de calm și confort.

Elefanți

Semnificația elefanților. Elefantul Feng Shui: semnificația simbolului și a  altor animale. Semnificația elefantului Feng Shui

Aceste animale mari și blânde sunt privite ca înțelepte, loiale și statornice, ceea ce face parte din alegerea lor pe lista de simboluri ale norocului. Pune o mini figurină în casa ta pentru a-ți proteja familia.

2 comentarii

  1. […] Fiecare persoană este în felul ei. Cu toate acestea, oamenii își doresc un pic de noroc în viața lor, chiar și atunci când viața le surâde. Întotdeauna se poate mai bine. Venim în ajutorul tău cu o listă cu obiecte care aduc noroc în casă,… Cititi mai multe aici: Ce obiecte îți aduc noroc în casă și de ce obiecte trebuie să te ferești pentru a nu avea ghi… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here