Ce puteți vedea și cumpăra de la târgul Mobila Expo

0

În perioada 26 – 29 martie 2015, în Centrul Expozițional Romexpo- pavilioanele C4 și C5 se desfășoară târgul de mobilă cu discount-uri cuprinse între 10-60 % la mobilierul românesc din cadrul primei ediții Mobila Expo.

Am vizitat acest târg și vă pot spune că se adresează în principal publicului larg care poate achiziționa pe loc sau la comandă mobilier clasic, modern ca de exemplu bucătării, canapele, fotolii, saltele și mobilier pentru spații publice/curte și grădină/spații outdoor.

“Suntem bucuroși să aducem în fața dumneavoastră Mobila Expo – Târg de mobilă cu vânzare, un eveniment ce va îmbogăți programul expozițional de primavară. Ne-am dorit să prezentăm publicului o manifestare expozițională ce are ca principală trăsătură diversitatea și în cadrul căreia indiferent de vârstă, preferințe sau posibilități financiare, fiecare vizitator să poată achiziționa piesele de mobilier dorite. Așa am creat Mobila Expo și vă invităm să fiți alături de noi în cadrul acestei prime ediții!” a declarat Cătălin Trifu, Director General Romexpo S.A.

La Mobila Expo sunt prezenți producători români din toată țara: Axis Laminate, Decofurniture Studio, Sarmexin, Szel Mob, Zetam Plm, Global Design, Gms Wood Invest, Idezio, Mobteco Product, Romvitrine, Solid Investment Group, Sudometal, Abies, Witz Chair, Previ, Cluster Mobilier Transilvan, Landau Impex, Si-Pro Trading, Vinotti Romtrade, Axa Qy Proxim, E-Laborator Feeria, Eurocomfil Invest, Intermedio General Grup, Morgan & Weber, Previ, Ronex Productie, Sarmexin, Transvalmob, Quadra Invest, Wood Management, Modern Glass Art, Mobi Cord Impex, Nett Front, Yankee Land.

Și pentru că merită să mergeți la acest targ, vă voi da detalii despre câteva brand-uri românești care au oferte interesante și reduceri substanțiale la produsele expuse în cadrul târgului.

La standul Sarmexin beneficiați de reduceri de 25% la mobilierul din lemn masiv de stejar, nuc și cireș. Sarmexin este din Satu Mare și oferă mobilier în stil clasic pentru sufragerii, dormitoare și holuri.

O mare varietate de piese de mobilier oferă și Quadra Invest S.A. din Târgoviște, jud. Dâmbovița. La acest stand reducerile ajung până la 60%; aici găsiți și decorațiuni în stil clasic sau cu accente rustice.

Euphoria kitchens hall by Romvitrine face discount-uri de minim 20%, este din Buzău și oferă o gamă variată pentru mobilierul de bucătărie la comandă, în funcție de solicitările clienților. Toate bucătăriile expuse beneficiază de o reducere de 40%. Orice comandă făcută pe durata târgului (cu avans achitat) beneficiază de 20% reducere, toate electrocasnicele au un discount de 20%.

La standul Axis Sibiu descoperiți confecții metalice de diferite tipuri și în special cele executate în metoda tradițională a fierului forjat. Pentru comenzile lansate către Axis Sibiu, doar în perioada târgului, beneficiați de un discount de 10%.

Decofurniture Studio din București, a adus la târg piese de mobilier care ies din tipare așa că puteți veni aici pentru a admira și achiziționa produse realizate de către un grup de artiști plastici. La Decofurniture Studio beneficiați de un discount de 20% din prețul comunicat doar pentru unele produse pe care le găsiți expuse în stand.

Mobila Axaqy Proxim, specializată în crearea produselor de mobilier destinate mobilării spațiilor reduse oferă 10% reducere.

 

 

Tot la târgul Mobila Expo găsiți accesorii pentru casă și companii specializate în arta sticlei și a vitraliilor. Un exemplu de acest fel este Modern Glass Art care comercializează sticlă pentru mobilier (sticlă decor, sticlă pentru vitrine, pentru uși de mobilier, garderobă, etc), sticlă pentru inserții uși sau tâmplărie și vitralii artistice pentru mobilă și interioare. Acesta oferă reduceri de 20% la anumite produse numai în perioada târgului.

Mai sunt și alte mărci românești care oferă reduceri, pe acestea însă vă las pe dumneavoastră să le descoperiți.

 

 

Autor: Iulia Gubandru

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here