Ce să pui în șifonier pentru ca hainele tale să miroasă frumos mai mult timp

2

Dacă vrei ca hainele tale să aibă tot timpul un miros proaspăt sau cel puțin pentru o perioadă mai lungă de timp, există un truc simplu pe care trebuie să-l cunoști. Află mai multe despre acest secret al hainelor proaspete, chiar și atunci când sunt depozitate în sertar sau dulap pentru mult timp.

Cum poți păstra mirosul plăcut al hainelor din sertar

Adesea, folosirea balsamului de rufe pentru clătire nu este suficientă pentru a menține un miros plăcut pe hainele noastre atunci când le depozităm în sertarele dulapului sau în comoda noastră.

Cu toate acestea, există un singur sfat infailibil care te va ajuta să păstrezi întotdeauna o aromă plăcută pe hainele tale și să le personalizezi cu o notă distinctă, chiar și atunci când le depozitezi pe o perioadă lungă de timp, într-un loc închis.

Cum trebuie să procedezi

Ei bine, dacă și tu te confrunți cu această problemă și vrei să-i găsești o rezolvare, suntem aici să îți oferim ajutorul nostru. Pentru ca hainele tale să-și păstreze un miros plăcut, în ciuda faptului că sunt depozitate în sertar, tot ce trebuie să faci este să găsești câteva lucruri pe care le ai deja acasă: alcool, un prosop și parfumul tău preferat.

Pasul 1:

Întinde un prosop mic și umezește-l cu alcool, apoi adaugă câteva picături din parfumul tău preferat pe suprafața acestuia.

Pasul 2:

După aceea, ne ajutăm de o bandă dublu adezivă și lipim prosopul parfumat în sertarul nostru. Astfel, dulapul va rămâne învăluit într-o aromă plăcută, iar hainele tale vor păstra un miros personal și reconfortant.

Descoperă și: Cum să păstrezi albul hainelor pe o perioadă îndelungată de timp

Cum îți poți face hainele să-și păstreze un miros plăcut

Sfaturile pentru problemele casnice sunt la mare căutare. Cu toții ne dorim că hainele noastre să miroase cât mai frumos posibil și să ne bucurăm de prospețimea acestora o perioadă mai îndelungată.

Tocmai din această cauză, vă mai oferim câteva sfaturi pentru a vă bucură de haine curate și cu un miros plăcut.

Balsamul de rufe reprezintă un aliat important pentru menținerea prospețimii și a parfumului plăcut al hainelor, așa că este important să nu uitați să îl adăugați în mașina voastră de spălat.

Te poate interesa și: Unde se toarnă, de fapt, Vanish în mașina de spălat. Regula esențială de care să ții cont ca să nu distrugi hainele

De asemenea, uscarea hainelor într-un uscător poate afecta calitatea fibrelor și poate conduce la pierderea aromei lor caracteristice.

Este important să țineți cont că umiditatea și căldura excesivă pot favoriza dezvoltarea mucegaiului și a bacteriilor, ceea ce poate duce la apariția mirosurilor neplăcute, așa că nu trebuie să băgați hainele în dulap cât încă mai sunt umede.

Acum că sunteți la curent cu aceste sfaturi simple pentru a vă menține hainele cu un miros plăcut, puteți încerca acest sfat eficient de curățare și să vă bucurați de o ținută parfumată pentru o perioadă mai lungă de timp.

Sursa: ego.ro 

2 comentarii

  1. […] Dacă vrei ca hainele tale să aibă tot timpul un miros proaspăt sau cel puțin pentru o perioadă mai lungă de timp, există un truc simplu pe care trebuie să-l cunoști. Află mai multe despre acest secret al hainelor proaspete, chiar și atunci când sunt… Cititi mai multe aici: Ce să pui în șifonier pentru ca hainele tale să miroasă frumos mai mult timp […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here