Ce spune bradul de Crăciun despre tine

0

Acum că Moş Crăciun şi-a lăsat cadourile sub brad şi poţi admira în linişte casa pregătită pentru sărbători, iată ce spune bradul de Crăciun despre tine.

Decorarea bradului de Crăciun este partea cea mai frumoasă a sărbătorilor, iar mulţi dintre noi avem preferinţe diferite în materie de brad, dar şi în materie de decoraţiuni. Iar împodobirea şi alegerea unui brad scot la iveală câteva lucruri despre personalitatea ta.

Dacă eşti genul de persoană care alege să pună o stea în vârful bradului, atunci cele trei cuvinte care te descriu cel mai bine sunt: moral, lider şi puternic. Ai un puternic sistem de credinţă şi te uiţi după “semnele” din jurul tău care să te îndrume spre direcţia bună. De multe ori, te gândeşti la tine ca şi cum tu eşti o stea călăuzitoare şi îţi asumi un rol de lider. De asemenea, ai o busolă morală foarte puternică pe care o foloseşti în luarea unor decizii importante.

Ce spune bradul de Crăciun despre tine

Dacă pui în vârful bradului un înger, atunci cele trei cuvinte care te definesc cel mai bine sunt: spiritual, bun şi caritabil. Amplasarea unui înger în vârful bradului de Crăciun arată că ai o latură spirituală puternică şi că nu ţi-e teamă le spui asta şi celor din jur. Ai un suflet bun, ştii să ai gijă şi de alţii şi să-i faci să se simtă speciali. La nevoie, oamenii te vor căuta pentru că ştiu că ai o inimă bună şi vei fi acolo să îi spijini.

Ce spune bradul de Crăciun despre tine

Brad artificial. Cele trei cuvinte care te descriu sunt: practic, planificator şi organizat. Fie că alegi un brad de Crăciun artificial pentru că nu îţi place mizeria pe care o fac acele de brad, fie că nu îţi place tăierea copacilor, alegerea ta arată că eşti extern de practic în natură. Pentru tine, a investi în ceva ce durează an după an face mai mult sens şi arată că eşti o persoană care face planuri pe termen lung.

Ce spune bradul de Crăciun despre tine

Un brad prea mare pentru cameră te descrie în următoarele trei cuvinte: ambiţios, mare şi fără teamă. Când alegi un brad de Crăciun, nu eşti îngrijorat că ar putea fi prea mare pentru camera de zi. Personalitatea ta ambiţioasă te asigură că poţi face ca treaba să funcţioneze. Îţi place să visezi lucruri măreţe şi nu ţi-e frică niciodată de eşec. Mintea ta funcţionează la o scară globală. De fapt, nu îți faci griji cu privire la un eşec pentru că nu te gândeşti la greşelile tale ca fiind un eşec. Un brad de Crăciun imens este doar expresia naturii tale grandioase.

Ce spune bradul de Crăciun despre tine

Dacă ai ales un brad perfect simetric, iată care sunt cele trei cuvinte care te descriu: prevăzător, structurat şi vizual. Ca o persoană care iubeşte ca lucrurile să fie perfecte, te bazezi pe simţul tău visual foarte puternic. Îţi place la lucrurile să fie structurate şi îţi plac mediile în care ordinea şi disciplina nu lipsesc. De asemenea, nu iei deciziile foarte uşor, îţi alegi fiecare cuvânt sau acţiune cu mare atenţie.

Ce spune bradul de Crăciun despre tine

Dacă ai ales să-ţi împodobeşti bradul de Crăciun cu multe luminiţe, atunci cuvintele care te descriu sunt:  sociabil, plin de culoare şi îndrăzneţ. Fără să îţi fie frică să laşi lumina ta interioară să strălucească, te gândeşti că bradul tău de Crăciun este exact ca tine: mare, luminos şi îndrăzneţ. Eşti un adevărat interpret şi nu ţi-e teamă să fii în centrul atenţiei. Natura ta socială te face distractiv, iar abilitatea de a spune o poveste bună, sau glume, face senzaţie la o petrecere.

Ce spune bradul de Crăciun despre tine

Dacă îţi plac ornamentele lucrate manual şi ai grijă ca bradul de Crăciun să le scoată în evidenţă, acestea sunt cele trei cuvinte care te descriu: creativ, natural şi deschis. Dacă bradul de Crăciun este plin de ornamentele create de tine, asta arată că nu te temi să-ţi arăţi latura creativă. Viaţa ta este ca o carte deschisă, iar oamenii vin la tine pentru părerile tale oneste şi răspunsurile sincere. De asemenea, ei ştiu că ai o minte deschisă. Eşti în legătură cu natura şi mediul înconjurător, şi transformi lucrurile din jurul tău într-unele practice.

Ce spune bradul de Crăciun despre tine

Iată care sunt cuvintele care te definesc dacă ai ales să pui toate ornamentele pe care le ai pe bradul de Crăciun, fără să îţi pese de ce ar putea spune lumea: exagerat, distractiv şi fără griji. Dacă ai împodobit bradul cu toate ornamentele din casă, atunci vrei ca bradul tău de Crăciun să fie cel mai ostentativ brad şi te vei distra în timp ce îl împodobeşti. Ai un spirit care iubeşte distracţia şi nu îţi faci griji. Oamenilor le place să petreacă timp alături de tine, pentru că ştiu că vor avea parte de momente explozive.

Ce spune bradul de Crăciun despre tine

Ai ales un brad făcut de mâna ta? Uite care sunt cuvintele care te descriu: artistic, dibaci şi fermecător. Îţi place să ai un brad cum nu mai are nimeni, decât să mergi pe varianta unui brad clasic. Creierul tău funcţionează într-un mod artistic, dar ai abilităţile necesare pentru a transpune viziunea ta în realitate. Mentalitatea ta dezvăluie farmecul tău interior. Şi ce poate fi mai frumos decât un brad DIY?

Ce spune bradul de Crăciun despre tine

Alegerea unui brad tradițional spune despre tine că eşti confortabil, familiar şi sigur. Dacă îţi place să faci lucrurile în mod tradițional este pentru că iubeşti confortul. Îţi preţuieşti prietenii şi familia, şi preferi să petreci o noapte cu cei dragi decât o noapte în oraş cu străinii. Eşti posesorul unei mari încrederi în preferinţele tale.

Ce spune bradul de Crăciun despre tine

 

Sursa foto: Pinterest 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here