Ce spune despre tine încălțămintea pe care o porți

1

Încălțămintea spune foarte multe lucruri despre o persoană. Doar uitându-te asupra a ceea ce are în picioare cineva ți-ai putea da seama ce fel de persoană este. Vezi mai jos ce spune despre tine încălțămintea ta preferată, scrie ego.ro 

Ce spune despre tine încălțămintea ta preferată

În funcție de încălțămintea pe care o preferă fiecare persoană are un anumit timp de personalitate. Astfel, ceea ce porți în picioare spune multe despre tine.

Cizmele cu toc înalt

Se spune că persoanele care preferă să poate des cizme cu toc înalt își doresc să dețină controlul. Sunt capabile să ia decizii raționale destul de repede și sunt foarte sigure pe ele. Își asumă responsabilitățile și adoră să fie în centrul atenției, fiind persoane îndrăznețe.

Pantofi sport

Persoanele care preferă pantofii sport sunt oameni care iau în serios ceea ce au de făcut și fac eforturi să nu se abată de la drumul stabilit. Sunt încrezători, organizați și orientați spre atingerea obiectivelor. Nu renunță până când nu obțin rezultatul final al oricărui proiect în care sunt implicați.

Balerini

Femeile care preferă balerinii și nu pantofii sport sau tocurile nu vor prea multă atenție din partea celor din jur. Sunt persoane modeste și generoase, dinamice și care pun lucrurile în mișcare.

Pantofi cu toc înalt

Femeile care preferă pantofii cu tocul înalt pot părea materialiste, dar, de fapt, sunt foarte muncitoare. Se implică și nu refuză pe nimeni și nicio provocare indiferent de cât de grea pare. Iubesc frumosul și se înconjoară de lucruri delicate. Au talent și creează spațiu plăcut din punct de vedere estetic.

Șlapi și papuci

Dacă observi pe cineva în șlapi sau papuci înseamnă că este o fire relaxată. În acest timp este și o persoană pregătită pentru orice, foarte ușor de înțeles, neconvențională și spontană.

Mocasini

Persoanele care se simt comod în mocasini sunt meticuloase, statornice și perfecționiste. Când ai de rezolvat ceva se asigură că fac totul la cel mai înalt nivel posibil.

Dau totul indiferent că este vorba de viața personală sau de serviciu. Sunt responsabile, atente la detalii și de neclintit atunci când au un scop. Prietenii le consideră prieteni adevărați, iar la job, șefii nu ar renunțat niciodată la asemenea oameni.

Saboți

Persoanele care poartă des saboți sunt iubitoare de drumeții, de natură în general. Sunt generoase, grijulii și iubitoare. Din motive practice sau pentru că se simt comod în saboți, medicii și asistentele poartă astfel de încălțăminte.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here