Ce tip de personalitate ai, după felul în care mergi

2

Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința, scrie catine.ro

Conform studiilor bazate pe psihologia umană și trăsăturile de personalitate află și ce spune despre tine felul în care mergi.

Ce spune despre tine felul în care mergi

Felul în care mergi este un indicator major în ceea ce privește trăsăturile de personalitate. În funcție de stilul și viteza de deplasare, cei din jur își pot da seama foarte ușor care sunt obiectivele tale și ce aștepți tu de la ei.

Hai să descoperim împreună care sunt stilurile de mers și ce spun acestea despre tine și felul tău de a fi. De asemenea, află ce spune despre tine modul în care strângi pumnul.

Mersul cu picioarele târâte

Destul de enervant, nu? O persoană care își târăște picioarele e descrisă ca o persoană lipsită de energie, tristă și letargică. Acest tip de persoană este incapabilă să se detașeze de griji și de viața stresantă.

Pe de altă parte, cei care merg lent poate sunt obosiți sau o stare accentuată de tristețe.

Mersul agale

Acești visători în timpul zilei sunt cei care se pierd în gândurile lor. Nu sunt distrași de zgomote sau de orice factor de distragere a atenției. Mergând și se pierd în propria lume de vis, ceea ce dezvăluie că gândesc mult.

Mersul precaut

Dacă merg și pășesc cu atenție, acest lucru nu înseamnă că acești oameni numără pașii în timp ce merg. Se consideră că ei sunt precauți cu privire la împrejurimi și la obiectivele lor. Acești oameni sunt cei care de obicei vorbesc mai greu într-un cerc de oameni, sunt timizi și încearcă să păstreze distanța.

Mersul apăsat

Persoanele care apasă puternic cu picioarele pe pământ în timp ce merg pe jos se încadrează în această categorie. Nu din cauza greutății lor corporale calcă greu, ci datorită naturii lor. Acești oameni sunt considerați de regulă ca oameni foarte copilăroși, cu un temperament energic.

Mersul cu pași mari

Acești oameni sunt clasificați ca oameni care pot face fără probleme mai multe lucruri deodată. Ei pot lucra eficient la o serie de sarcini dintr-o singură mișcare. Acești oameni se așteaptă ca și alții să se potrivească cu nivelul și așteptările lor.

Mersul relaxat

În această categorie intră oamenii care merg încet cu pași mici. Acești oameni adoră să-și trăiască viața în propriile condiții. Sunt relaxați și comunică foarte bine cu cei din jur și se bucură de conversații în timp ce se plimbă.

Mersul cu mâinile în buzunar

Cei care preferă să meargă cu mâinile în buzunar sunt oamenii despre care se spune că nu sunt foarte siguri pe ei. De obicei aceștia nu se simt foarte în largul lor și preferă să stea cu mâinile ascunse în haine pentru a ascunde aceste detalii în fața celor din jur.

2 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here