Cei mai neobişnuiţi brazi de Crăciun

0

Dacă vrei un brad de Crăciun care să atragă atenţia celor din familie atunci când vor veni să luaţi masa, atunci renunţă la tradiţionalii brazi şi inspiră-te din aceste idei neconvenţionale. CasoTeca a făcut o listă cu cei mai neobişnuiţi brazi de Crăciun.

Majortatea acestor idei de brazi de Crăciun ieşiţi din comun pot fi puse în practică şi realizate acasă. Nu îţi trebuie decât puţină inspiraţie, o mână care se pricepe la meşterit (poate fi soţul) şi un ochi artisti (poate fi cel mic)!

Ai prea puţin spaţiu pentru brad? Te-ai săturat de acelaşi brad de plastic pe care îl asamblezi în fiecare an? Nu mai sta pe gâduri şi alege un brad neconvenţional.

Brad de Crăciun…pe raft. Rafturile pot fi folosite pentru un brad de Crăciun atipic. Fie că ai deja aceste rafturi, fie că le cumperi de la IKEA, încearcă să te joci cu beculeţele şi decoraţiunile de Crăciun. Sau pe un singur raft poţi pune mai multe cutii împachetate, bineînţeles goale, pentru că cei mici nu vor rezista atât de mult timp tentaţiei, în formă de brad. Iată mai jos ce poţi obţine.

Cei mai neobişnuiţi brazi de Crăciun

Un alt brad care va atrage cu siguranţă privirile, dar care va deveni repede un loc de joacă pentru cei mici este acest brad realizat din ţevi de  … PVC. Tot ce ai nevoie pentru realizarea acestui brad de Crăciun este un panou de lemn pe care lipeşti bucăţile din ţevile de PVC, de diferite mărimi, în formă de brad. Spaţiile astfel create pot fi umplute cu globuri, steluţe sau diverse jucării. Un mic spaţiu ar putea deveni casa de iarnă a prinţesei Elsa, nu-i aşa?

Cei mai neobişnuiţi brazi de Crăciun

Dacă eşti pasionat/ă de citit şi ai prea multe cărţi în bibliotecă, atunci încearcă să faci un brad de Crăciun doar din cărţi. Mai ai nevoie doar de câteva globuri şi conuri de brad pe care să le pui pe cărţi. Şi să nu uiţi de beculeţe.

Cei mai neobişnuiţi brazi de Crăciun

Un pic de meştereală e nevoie pentru a realiza acest brad e lemn ce ne duce cu gândul la un decor minimalist. Partea bună este că pe “crengile” acestui brad de lemn poţi pune obiecte de decor mai grele, pe care altfel nu le puteai pune într-un brad normal.

Cei mai neobişnuiţi brazi de Crăciun

Tot de lemn ai nevoie şi pentru realizarea acestui brad, iar ideea de amenajare este similară bradului realizat din ţevi de PVC. Pune din loc în loc beculeţe şi vei avea astfel un brad rustic de Crăciun.

Cei mai neobişnuiţi brazi de Crăciun

Dacă spaţiul mic de acasă nu îţi permite un brad mare, atunci ia în calcul varianta amenajării unui brad doar din beculeţe şi ornamente de Crăciun direct pe perete. Fie că trasezi un model sau nu, pe lângă instalaţia de pom, care trebuie să fie simplă, cu beculeţe într-o singură culoare, ajută-te de ornamente pentru a oferi culoare acestui tip de brad care nu-ţi va ocupa din spaţiu.

Cei mai neobişnuiţi brazi de Crăciun

Mai simplu de atât nu se poate! Dacă eşti pe grabă şi vrei să ai în casă o atmosferă de Crăciun, atunci cumpără un sticker special pentru perete şi pune câteva cadouri sub el, pe o masă.

brad7

Da, nici noi nu ne-am fi gândit să realizăm un brad de Crăciun dintr-o …scară. Impodobită cu beculeţe şi tot felul de ornamente şi globuri, o scară banală se poate transforma într-un brad demn de toată admiraţia familiei.

Cei mai neobişnuiţi brazi de Crăciun

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here