Cele mai bune paturi din lume, în funcție de țară

2

Oameni din întreaga lume caută cele mai bune paturi. Ei doresc să găsească un pat care să ofere confort și stabilitate, fără să coste prea mulți bani.

Cu atât de multe mărci diferite pe piață astăzi, poate fi greu să știi care este cel mai potrivit pentru tine.

Vestea bună? Nu trebuie să treci singur prin această căutare! Noi vă oferim câteva păreri despre paturile din întreaga lume, am întocmit această listă cu unele dintre mărcile cele mai cunoscute. Fie că sunteți în căutarea a ceva accesibil sau luxos, există aici ceva pentru fiecare buget!

IKEA (Suedia)

Paturile au diverse forme și dimensiuni. Chiar dacă arată diferit, iar cadrele de pat pot avea dimensiuni diferite, dimensiunile standard ale unui pat pentru adulți sunt aceleași.

Salteaua va avea, în mod normal, lungimea de 200 cm, dar lățimea va varia. Paturile pentru copii și pătuțurile vor avea alte dimensiuni, atât în lungime, cât și în lățime. Pentru adulți, lățimea va determina dimensiunea patului. 

Vezi și: Dormitoarele, tot mai căutate la nivel mondial

Ashley Furniture Industries (SUA)

Patul Ashley imbină perfect accentele nordice cu materialele premium și stilul modern. Acesta definește decorul dormitorului tău și îi conferă o notă de eleganță prin îmbinarea simplității nuanțelor cu complexitatea detaliilor de care dispune. Linii bine definite și conturare minimalistă într-un pat deosebit care va redefini confortul dormitorului tău.

Interiorul casei dumneavoastră va fi admirat de cei care îndragesc liniile bine definite, simplitatea formelor dar și funcționalitatea acestora.

Steinhoff International (Africa de Sud, Germania, Olanda)

Calitatea somnului se traduce prin sănătate, bunăstare și performanță. Structura din lemn masiv a patului este o combinație de funcționalitate, frumusețe naturală și durabilitate excepțională.

Cu aceasta piesă unică de mobilier puteți decora dormitorul vostru sau al copilului. Apropierea de natura vă relaxează și are un efect pozitiv asupra somnului.

NITORI (Japonia)

N-Cool este proiectat în Japonia. Tehnologia sa rece la atingere este o opțiune excelentă pentru cei care dorm cald și pentru a preveni transpirația nocturnă.
ÎNTRERIERE UȘORĂ – Se poate spăla la mașină. Linie uscată. Vă rog puneți-l în plasă și spălați-l.

Peste 64 de milioane de unități de N-Cool au fost vândute/utilizate în întreaga lume. O alegere bună pentru a economisi și energie electrică.

Suofeiya Home Collection (China)

Principiul mecanismului arcului se bazează pe arcuri care preiau o parte din sarcină și facilitează ridicarea patului. Arcurile facilitează procesul de ridicare, dar o parte din sarcină este lăsată și persoanei.

Piele ecologică „D țesătură” este o alternativă excelentă a pielii naturale. Această țesătură are o rezistență extrem de mare la abraziune. Partea inferioară a țesăturii este întărită cu o plasă care impiedica ruperea tesaturii. Pielea ecologică este ușor de curățat. Materialul poate fi curățat numai cu substanțe care nu afectează tapițeria. 

Nolte Group (Germania)

Un cadru de pat elegant, contemporan, disponibil într-o multitudine de finisaje și culori pentru a se potrivi stilului dumneavoastră.

Cu linii netede și atât de multe opțiuni de finisare din care să alegi, poți crea un punct focal pentru dormitorul tău Nolte.

Airsprung Group (Marea Britanie)

Peste 140 de ani mai târziu, afacerea a devenit unul dintre cei mai mari producători de paturi din Marea Britanie și, deși limbajul s-a schimbat, acele principii fondatoare sunt încă valabile.

În anii care au trecut, Airsprung Beds a fost responsabilă de direcționarea inovației în industrie. În anii 1930, am introdus salteaua cu arcuri interioare în Marea Britanie și am fost unul dintre primii care au dezvoltat unități cu arcuri buzunar.

Hiep Long Fine Furniture (Vietnam)

Cu 25 de ani de experiență, Hiep Long Fine Furniture Company Limited este specializată în proiectarea, producerea și exportul:

Mobilierul de exterior include mese și scaune, șezlonguri etc. realizate din lemn de tec care conține ulei natural bogat care protejează produsele de termite și îmbrățișează condițiile meteorologice dure.

 Decorări interioare utilizate în sufragerie, pat și băi, precum și bucătărie din lemn de esență tare importat din Europa și America de Nord.

Godrej Interio (India)

Dormi ca un bebeluș pe acest pat ușor de întreținut, rezistent la termite de la Godrej. Având un cadru metalic realizat cu țevi dreptunghiulare din oțel moale acoperite cu pulbere pentru o structură robustă, acest pat este durabil.

Acest pat de la Godrej vine cu un cadru metalic proiectat cu țevi dreptunghiulare din oțel moale acoperite cu pulbere, care oferă patului o structură robustă, sporind astfel durabilitatea.

2 comentarii

  1. […] Oameni din întreaga lume caută cele mai bune paturi. Ei doresc să găsească un pat care să ofere confort și stabilitate, fără să coste prea mulți bani. Cu atât de multe mărci diferite pe piață astăzi, poate fi greu să știi care este cel mai… Cititi mai multe aici: Principalii jucători de pe piaţa mobilierului pentru dormitor. Cele mai bune paturi din lume, în … […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here