Cele mai extravagante 12 case ale fotbaliștilor – I

0

Se bucură de faimă și glorie pe întreg mapamondul, câștigă sume fabuloase pentru muritorii de rând și trăiesc în case sau mai bine zis palate, care depășesc orice imaginație. Este vorba de staruri internaționale precum Thierry Henry, Didier Drogba, Mario Balotelli sau Cristiano Ronaldo, vedete pentru care luxul este cu mult mai important decât banii. În top trei, intră și un camerunez, Samuel Eto’o, un jucător de fotbal care nu se teme de adversari, dar nici de superstiții.

  1. DAVID BECKHAM – 48 milioane de euro

Forbalistul englez deține o proprietate mai mult decât luxoasă – care include 7 camere, un spa, piscină – situată la doi pași distanță de celebrul Kensington Palace, unde locuiesc prințul William și Kate Middleton. Anterior, starul locuia în «Beckhingam Palace », o casă la fel de mare și cu un preț pe măsură. Achiziționată în anul 1999, când a avut loc și căsătoria lui David cu Victoria (pe vremea aceea aceasta cânta cu renumita trupă Spice Girls), casa a fost vândută ulterior cu prețul de 19 milioane de dolari.

1

  1. SAMUEL ETO’O – 25 milioane de euro

Fotbalistul camerunez a cheltuit circa 25 mil. de euro pentru a cumpăra această casă magnifică, care potrivit The Telegraph, ar fi lovită de blestemul lui Tutankhamon. Propietatea a aparținut Lordului Carnarvon, cel care a descoperit mormântul faraonului în 1923. Se știe că lordul a murit înțepat de un țânțar după descoperirea sarcofagului lui Tutankhamon. Apoi a fost rândul nepotului său se împuște urmare a unei căzături pe scări. Recent, un manechin a dispărut, iar corpul său nu a fost găsit nici până în ziua de astăzi. Cu toate că a fost avertizat de către vecini cu privire la poveștile legate de casă, camerunezul nu a dat nicio importanță acestor superstiții.

2

  1. THIERRY HENRY – 14 milioane euro

Singurul jucător francez care a fost prezent la patru ediții de campionat mondial deține un somtuos triplex la New York. Cu o suprafață de 520 de  metri pătrați, apartamentul dispune de 3 camere și trei băi.

3

  1. WAYNE ROONEY – 13 milioane de euro

Atacantul englez iubește casele cu caracter. Construită în 1930, clădirea include o piscină acoperită, o sală de cinema și numeroase statui grecești.4

  1. DIDIER DROGBA – 11 milioane de euro

Jucătorul ivorian locuiește într-un palat de 800 de metri pătrați care are 7  camere și 8 săli de baie. Ca și alți jucători de fotbal, Drogba deține proprietăți peste tot în lume. Casa sa din Côte d’Ivoire a fost jefuită și vandalizată în urmă cu câțiva ani.5

  1. JOHN TERRY – 6 milioane de euro

Fostul căpitan al selecționatei engleze de engleze locuiește într-o clădire somptuoasă deținută anterior de jucătorul de golf Colin Montgomerie.

Înainte de a se muta, legendarul apărător de la Chelsea locuia într-o casă care valora de patru ori mai mult și pe care a vândut-o lui Quabus ibn Saïd, sultanul Omanului.

 

6SURSA – afizap

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here