Pardoseala rezistentă la apă, înlocuitorul pentru gresie

0
pardoseala rezistenta la apa

Pardoseala rezistentă la apă poate înlocui gresia, care a fost forte folosită la amenajarea bucătarii, a unei băi și chiar pentru balcon. Tehnica materialelor de construcție a evoluat, iar, mai nou, a apărut pardoseala rezistentă la apă, cu un aspect mult mai prietenos.

În bucătărie, spre exemplu, până acum se lua în calcul doar gresia. Umezeala multă, apărută în timpul gătitului, traficul destul de intens și, în plus, curățenia cu substanțe chimice puternice sunt motivele care au făcut din gresie soluția cea mai bună.

In caz că vrei să mai faci și alte modificări, te poi gândi și la sticla sablată, o metodă pentru personalizarea locuinței.

În prezent, pardoseala rezistentă la apă îi face concurență. Este realizată din plăci de vinil cu efect de dale sau de parchet. Cu alte cuvinte, o pardoseala care înlocuiește cu succes clasica gresie.

Pardoseala rezistentă la apă este, așa cum îi spune și denumirea, impermeabilă, deci poate fi expusa în medii cu umezeală ridicată.

Iar pentru a înlocui vopseaua ce colorează pereții din casa ta, poți folosi tapetul, mai cu ales un fototapet 3D, cand imaginația se confundă cu realitatea.

Un alt avantaj este că nu se pătează ușor, motiv pentru care nu va trebuie folosite substanțe agresive pentru a o curăța.

Pardoseala rezistentă la apă este perfectă și pentru livinguri și holuri unde traficul este intens și unde riscul unor accidente nedorite precum vărsarea unui pahar cu apă sau cu vin pe parchet este mai mare. Efectul de lemn este atât de realistic obținut încât nimeni nu va bănui că, de fapt, pe podeaua nu este lemn masiv.

In magazinele specializate,  poate fi găsită și pardoseala rezistentă la apă potrivită pentru băi. Aici, avantajul este ca îi confera încăperii un aer mult mai intim, mai cald, mai plăcut. Cine vrea, poate opta pentru varianta de pardoseală cu aspect de marmură, în cazul în care se vrea păstrarea stilului clasic al băiilor. Iar prețul la care poate fi găsită în magazinele de profil este cât se poate de ispititor, începând de la 29,99 de lei metrul pătrat.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here