Cele mai extravagante 12 case ale fotbaliștilor – II

0

După ce am prezentat mai devreme primele șase dintre casele extravagante ale fotbaliștilor, continuăm și cu următoarele șase.

FRANCK LAMPARD – 5 milioane de euro

Internaționalul englez care joacă la Manchester City locuiește în această casă pitorească din 2004.

7

  1. CRISTIANO RONALDO – 5 milioane de euro

Fotbalistul deține o casă impresionantă în Madrid. Preocupat de cele mai mici detalii, Ronaldo și-a gravat inițialele inclusiv pe mânerele de la poartă. Anterior, starul de la Real Madrid locuia într-o casă construită în stil englezesc a cărei valoare era estimată la peste 4 milioane de euro.

8

  1. MARIO BALOTELLI – 4 milioane de euro

Jucătorul de origine ganeză locuia într-o casă cochetă pe vremea când apăra culorile Manchester City. Într-o seară, în 2011, unul dintre prietenii săi a organizat un foc de artificii în sala de baie, o glumă de pe urma căreia Balotelli s-a ales cu costuri de 500.000 euro pentru reparații.

Mario Balotelli

  1. LIONEL MESSI – 4 milioane de euro

Starul Barcelonei, cvadruplu câştigător al Balonului de Aur, deține o proprietate de top la Barcelona, care include chiar și o sală de fotbal acoperită. În urmă cu doi ani, presa a scris foarte mult despre dorința lui Messi de a-și construi o casă în formă de balon. Până la urmă, s-a ales cu terenul casei, care este o replică a unui teren de fotbal.

10

  1. ANDRÉS INIESTA – 3 milioane de euro

Iniesta deține o clădie impresionantă pe fațada căreia și-a gravat numele.  Fotbalistul are afaceri și în domeniul viticol, vinurile sale fiind cunoscute în toată lumea, inclusiv în România.

11

12.RICKY KAKA – 2 milioane de euro

Jucătorul brazilian în vârstă de 33 ani și-a cumpărat casă în Spania pe vremea când juca la Real Madrid. După ce s-a transferat la AC Milan, iar ulterior la São Paulo Futebol Clube, casa a fost închiriată pentru 12.000 euro pe lună unui alt brazilian – Gareth Bale, care joacă la Real.

12SURSA – afizap

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here