Cele mai frumoase orașe din lume

1

Pe lângă Roma și Paris, care au fost puse la un moment dat pe lista celor mai atrăgătoare destinații de pe glob, mai sunt și alte orașe adorate de oamenii din toate colțurile pământului.

Turiștii din întreaga lume se întrec să descopere cele mai frumoase orașe din lume, iar această listă a celor mai impresionante destinații turistice nu te va dezamăgi.

1. Veneția, Italia

Cu canalele sale impresionante și arhitectura spectaculoasă, Veneția este unul dintre cele mai fotografiate orașe din lume. Pasajele înguste și podurile istorice fac din acest oraș unul dintre cele mai romantice din lume.

2. Kyoto, Japonia

Kyoto este un oraș tradițional japonez care impresionează prin templele sale antice și grădinile sale Zen. Orașul este plin de istorie, cultură și este un loc minunat pentru a explora arta și arhitectura tradițională japoneză.

3. Santorini, Grecia

Cu peisajele sale impresionante de mare și clădiri albe, Santorini este unul dintre cele mai populare destinații turistice din Grecia.

4. Barcelona, Spania

Cu arhitectura sa modernistă și plajele frumoase, Barcelona este una dintre cele mai vizitate destinații turistice din Spania.

5. Capitala Mexicului

Cu piețele sale colorate și arhitectura istorică, Capitala Mexicului este considerată una dintre cele mai frumoase orașe din America de Nord.

6. Sankt Petersburg, Rusia

Acest oraș este remarcabil pentru numeroasele sale insule discrete, pentru artera pulsatorie a Nevsky Prospekt și pentru turnurile imperiale aurite ale Ermitaj, un muzeu care conține atât de multe opere de artă încât ai putea să-ți petreci o viață plimbându-te pe holurile sale și totuși să nu le vezi niciodată pe toate.

Indiferent dacă dorești să vizitezi un oraș plin de istorie sau unul cu peisaje impresionante, acest top al celor mai frumoase orașe din lume îți poate oferi o varietate de opțiuni pentru a-ți planifica urmatoarea vacanță.

Citește și: Top 5 obiective turistice de vizitat in România

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here