Cinci dintre cele mai noi tendinţe în amenajarea băilor

2

Baia poate fi spațiul cel mai util din locuinţă, dar asta nu înseamnă că este imun la tendințe. În ultimii ani, proprietarii au gravitat spre marmură, plăci hexagonale și dușuri autonome, dar preferinţele se schimbă. Iată cinci dintre cele mai noi tendinţe în amenajarea băilor pentru 2019.

Stilul rustic

Indiferent dacă locuieşti sau nu la casă, stilul rustic, sau cel tradiţional de fermă tipic americană, cu pereţi acoperiţi de lambriu, robinete de modă veche, toate revin acum la modă.

Podele gri

Griul este un câştigător în tendinţele de amenajare ale băilor anul acesta, în special pentru podea. O mare parte dintre proprietari preferă această nuanţă pentru podeaua din baie şi asta pentru că este mai versatilă decât o podea albă. În plus, nici murdăria nu se vede aşa de repede ca pe o podea albă.

Combinaţie de metale

Când vine vorba de robineţi, capete de duş şi alte astfel de obiecte, cel mai bine este să ai puţin spirit de aventură în tine şi să îndrăzneşti să combini diferite metale. Nu te speria să combini metale clasice cu unele noi, însă rămâi la două nuanţe.

Faianţă peste tot

Placarea pereţilor cu faianţă este o practică, însă a pune plăci ceramice de la podea şi până la tavan este o decizie distinctă de proiectare care câștigă din ce în ce mai mulţi fani.

Bideul

Iată o piesă care se regăseşte în amenajarea interioară este bideul. Dacă nu ai spaţiu pentru instalarea unuia, atunci ia în calcul un vas de toaletă care să inclusă şi această funcţie.

Sursa text şi foto: Apartament Therapy

2 comentarii

  1. […] Baia poate fi spațiul cel mai util din locuinţă, dar asta nu înseamnă că este imun la tendințe. În ultimii ani, proprietarii au gravitat spre marmură, plăci hexagonale și dușuri autonome, dar preferinţele se schimbă. Iată cinci dintre cele mai noi tendinţe în amenajarea băilor… Cititi mai multe aici: Cinci dintre cele mai noi tendinţe în amenajarea băilor […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here