Combinații de culori îndrăznețe pentru mobila de bucătărie

0

Primăvara este aproape, iar sezonul de redecorări interioare se redeschide cu noi tendințe în culori. Așadar, CasoTeca propune 5 variante de bucătării în nunațe eclectice, contemporane care să învioreze interiorul casei.

2016 este anul culorilor îndrăznețe, așa că Lem`s a pregătit colecția Gazelle care prezintă bucătării cu fronturi super lucioase, într-o cromatică aparte, plină de viață pentru tinerii care aleg interioare fresh.

Violet eclectic

Dacă ai o atitudine cu adevărat îndrăzneață și iubești culorile intense, atunci noi îți recomandăm bucătăria Gazelle Violet MDF care o să transforme bucătăria într-o încăpere contemporană, chic plină de personalitate.

lemet violet

Roșu Fiesta

În conformitate cu nuanțele în vogă pentru primăvara lui 2016, stabilite de Institutul Pantone, Lem`s oferă o îmbinare de roșu fiesta cu negru, care oferă bucătăriei un ton elegant, armonios din punct de vedere cromatic.

lemet rosu fiesta

lemet pantone

 Roșu fiesta și vanilie

Același rosu fiesta poate fi alăturat de un ton de crem vanilie, care va oferi încăperii un aer cald, primitor, dar în același timp chic și actual.

lemet rosu fiesta2

 Orange

O altă nuanță îndrăzneață pentru bucătăria ta este orange-ul, care alăturat de nuanța crem vanilie va oferi un aer exotic, modern plin de armonie.

lemet orange

Negru abanos și alb

Chiar dacă negrul reprezintă o non-culoare, o bucătărie în această cromatică va fi mereu o alegere îndrăzneață, plină de eleganță și rafinament. Negrul în concordanță cu alb, va fi întotdeauna cea mai reușită combinație cromatică, iar bucătăria dumneavoastră se va tranforma brusc într-un loc unde veți dori să petreceți mai mult timp.

lemet negru si alb

 

Mai multe detalii se găsesc aici: http://www.lemet.ro/produse/bucatarii.html

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here