Ce spun farfuriile despre tine

0

Fie că e cu model, simplu sau colorat, vesela vorbeşte despre personalitatea noastră. Iată mai jos ce spun farfuriile despre tine.

CITEŞTE ŞI Ce spune lenjeria de pat despre tine 

Dacă îţi plac farfuriile albe, simple, atunci eşti o persoană foarte interesată de modul de preparare şi de consum al mâncărurilor. Asta înseamnă că ai ales farfuriile albe pentru a scoate în evidenţă preparatele pregătite de tine, iar ele sunt astfel în centrul atenţiei. Nu vrei ca un anume model să concureze cu pieptul de raţă şi sosul de merişoare. În plus, în spatele deciziei de a avea veselă albă se află şi un motiv practic: dacă se sparge o farfurie, aceasta poate fi uşor înlocuită.

Ce spun farfuriile despre tine

Marea creatoare de modă Coco Chanel spunea: „O femeie trebuie să fie în două feluri: elegantă şi fabuloasă”. Acesta este practic motto-ul tău dacă ai ales farfuriile abe cu detalii aurii. Deşi în majoritatea caselor acest tip de veselă este rezervată doar pentru ocazii speciale, pentru tine orice zi trebuie să fie plină de farmec.

Ce spun farfuriile despre tine

Curcubeul s-a mutat la tine în dulap! Dacă ai doar farfurii colorate, înseamnă că eşti o persoană fericită, care nu ia viaţa prea în serios şi căreia îi pace să trăiască la maximum! Pentru tine, cel mai bun mod de a începe o zi într-o notă fericită, optimistă, este să mănânci din farfurii în culori vibrante. Primeşti bonus la acest capitol mai ales dacă farfuriile sunt de toate culorile.

Ce spun farfuriile despre tine

Da, îţi spunem şi despre vesela cu model floral. Pentru tine, cu cât sunt mai multe flori, modele delicate, cu atât mai bine. Pentru tine, viaţa este ca o mare petrecere de ceai, ori măcar încerci să trăieşti aşa, iar farfuriile cu model floral transformă fantezia în realitate.

Ce spun farfuriile despre tine

Dacă îţi plac farfuriile în culori bogate, asta înseamnă că eşti o fire îndrăzneaţă. Nu te fereşti de confruntări, eşti definiţia unei extrovertite şi nimeni nu te-ar descrie ca fiind o persoană tăcută. Ca atare, şi farfuriile tale sunt la fel ca tine: ies în evidenţă.

Ce spun farfuriile despre tine

Pentru acelea dintre voi care au farfurii vintage, înseamnă că vă place istoria. Cumpărate din magazinele de antichităţi, acestea te duc cu gândul la o cină în stilul anilor trecuţi. De asemenea, casa ta este plină de fotografii de familie, mobilier practic, toate realizate cu multă dragoste şi grijă.

Ce spun farfuriile despre tine

Câteodată, micile detalii sunt cele care fac diferenţa, la fel ca aceste farfurii albe, texturate. Ştii cât de importante sunt gesturile mici, de aceea, majoritatea celor care te cunosc te-ar descrie ca fiind o persoană grijulie şi bună. Nu uiţi nicio zi de naştere şi întotdeauna îţi faci timp pentru a-ţi suna prietenii şi familia.

Ce spun farfuriile despre tine

Dacă ai acasă farfurii de plastic, asta înseamnă că ai copii. Când eşti părinte, nu vrei să investeşti sume mari în astfel de produse care se pot sparge oricând. Pe lângă faptul că nu se sparg, acestea aduc un factor distractiv atunci când iei masa cu cei mici.

Ce spun farfuriile despre tine

Iar dacă foloseşti doar farfurii de unică folosinţă, deşi ai în dulap un set de farfurii normale, înseamnă că eşti mereu pe drumuri, prinsă cu treabă şi nu ai timp de spălat vase. Dar, dacă îţi găseşti fericirea în afara bucătăriei, noi nu te judecăm!

Ce spun farfuriile despre tine

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here