Concurs: câștigă un fotoliu la Marea Relaxare Națională marca Lem’s!

1
concurs-lem's-marea-relaxare-nationala

Afară primăvara își face tot mai simțită prezența, iar Lem’s nu se lasă prea mult așteptat și vine cu premii pentru de relaxare pentru români! Fix la mijlocul mărțișorului, a dat startul unui concurs în care pune la bătaie patru fotolii de relaxare BLUE rotative cu recliner, care fac ca percepția despre statul la birou să capete o nouă dimensiune – aceea de relaxare!

Până să aflați cum vă puteți înscrie în concurs, vă spunem câteva cuvinte despre premiul de relaxare marca Lem’s:

Fotoliul de relaxare BLUE rotativ este soluția perfectă pentru după-amiezile de la birou când ai nevoie să închizi pentru zece minute ecranul laptopului și să stai întins ușor pe spate, cu ochii închiși, pentru a te relaxa. Iar dacă-l testați, veți vedea că bază rotativă și funcție de recliner fac din acest fotoliu mai mult decât un suport pentru relaxare, lucru pentru care este ajutat și de taburetul pentru suportul picioarelor cu care este prevăzut. Mai mult decât atât, designul său simplu și stofa de nuanță albăstruie îl fac ușor de integrat în orice birou!

Ei, și acum partea cu înscrierea! Pentru a putea intra în concurs nu trebuie nici să alergi, nici să sari, nici să ridici greutăți, ci trebuie doar să ai 18 ani, să te relaxezi și să completezi câmpul care a apare în partea de jos a fiecărui articol CasoTeca. Toate câmpurile sunt obligatorii și atenție la validitatea datelor!

Ultima zi în care vă puteți înscrie este 30 aprilie 2017. Câștigătorii vor fi desemnați prin extragere în data de 3 mai 2017!

concurs-lem's-marea-relaxare-nationala

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here