Cu Stihl te bucuri de aleile din jurul casei până toamna

0

După vara care a trecut, câteva dintre operațiunile de igenizare a curții pot fi realizate cu mai multă ușurință folosind utilaje de la STIHL. Aspectul curții se modifică radical atunci când aleile din jurul casei sunt curate. Iată ce trebuie făcut pentru ca aleile să arate îngrijit și să îți facă plăcere să pășești pe ele:

Pasul 1: Ai grijă să îndepărtezi tot timpul frunzele căzute. Chiar dacă pe spațiul verde vor rămâne frunze uscate, o aleie curată va arata foarte bine în mijlocul frunzelor căzute pe zona cu pământ și iarbă.

Pentru această operațiune STIHL are cea mai bună soluție: aspiratorul cu tocător SH 56 care adună frunzele căzute și le toacă mărunt. Dacă sunteți pasionați de grădinărit și aveți un spațiu de depozitare, frunzele tocate pot fi folosite la fabricarea compostului, un îngrășământ natural pe care îl puteți folosi la primăvară. SH 56 are un motor puternic pe benzină și poate fi transformat imediat în suflantă.

A-KGA770-E002Pasul 2: Îndepărtează praful, pietricelele și pământul de pe alei. Vor da întregii curți o senzație generală ordine și curățenie.

STIHL a gândit pentru această operațiune mătura mecanică KG 770. Este un dispozitiv care adună mizeria de pe alei într-un recipient de 50 de litri. Pietricelele, nisipul, praful, pământul umed, bucățile mici de lemn sau chiar și PET-urile sunt absorbite instant, fără milă de KG 770, prin sistemul inteligent Multi Clean brevetat de STIHL. Sistemul este 100% mecanic, deci nu are un motor, măturarea și absorbția murdăriei făcându-se doar prin felul în care sunt dispuse și coordonate periile în timpul mișcării utilajului.

 

Pasul 3: Spală în permanență aleile cu apă. Chiar dacă este toamnă și este răcoare afară, încă te poți bucura de mersul desculț pe aleile din jurul casei, iar curățenia impecabilă îți va de o senzație foarte plăcută. R-RE98-I001

Pentru igenizare a aleilor cu apă STIHL are din nou soluția potrivită: un spălător cu apă sub presiune: RE 98. Acest utilaj este cel mai mic dintr-o gamă de peste 10 spălătoare cu înaltă presiune de la STIHL pentru toate tipurile de astfel de activități. Cu o presiune de până la 110 bar, RE 98 este capabil să elimine mizeria adunată în cele mai ascunse cotloane ale aleilor.

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here