Culorile toamnei cu nuanţe vintage în casa ta

0

Designul interior nu este doar un concept care ţine de amenajarea unui spaţiu pentru crearea unui ambient plăcut şi în ton cu noile tendinţe.

Acesta poate fi, de asemenea, şi despre conservarea autenticului respectând influenţele unei case mai vechi. Insă, dacă nu eşti suficient de norocos pentru a avea o casă pe care timpul să­-şi fi pus amprenta într-un mod natural şi absolut firesc, poţi lua în considerare accesorizarea spaţiului cu un plus de elemente de decor cu tente vintage.

Fie că sunt obiecte colecţionate pe parcursul timpului din călătorii, fie de pe la târguri sau magazine de antichităţi, poţi crea cu uşurinţă o atmosferă încărcată de emoţie, poveşti şi istorie, în tonuri naturale, inspirată de culorile toamnei.

Am selectat pentru voi câteva magazine online care v-ar putea ajuta să adăugati un strop de vintage locuintelor voastre: insignis.ro, shabby-shop.ro, decovintage.ro, exotique.ro sau depozit-sh.ro, un depozit pe strada Halta Grivița, nr 1-3 unde puteti găsi o varietate de obiecte de mobilier vintage aduse din străinătate.

Citeste si: Avantajele serviciilor de design interior

Intru delectarea voastră vizuală, vă prezentăm interiorul unei astfel de case pe care îl considerăm un soi de oază de relaxare şi bun gust, un spaţiu care deşi abundă în elemente de decor, acestea sunt îmbinate într-o manieră care nu fac decât sa reflecte resuşita unui melanj între culorile inspirate de natură şi elementele de decor cu acea uşoară patină a timpului.

 

Autor: Ana Maria Petre

sursa foto: bloglovin.com

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here