Culorile verii 2024: Află ce se poartă în acest anotimp

0

Colecțiile caselor de modă primăvară-vară 2024 sunt un foarte bun indicator al culorilor și modelelor ce vor fi în magazine în următoarele luni.

Află ce culori au adus în trend designerii consacrați pentru acest sezon primăvară-vară

Alb porțelan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Să porți alb vara este o alegere foarte clasică, iar sezonul acesta marile case de modă au inclus multe salopete și rochii alb porțelan în colecțiile lor.

Albul, în psihologia culorilor este un simbol al purității și bunătății. Nuanța de alb porțelan menține simbolul bunătății sau blândeții și îi adaugă o notă de eleganță și rafinament.

Cherry red

Pe covorul roșu al evenimentelor, prezentările de modă, dar și incorporat în îmbrăcămintea de zi cu zi, culoarea roșie iese întotdeauna în evidență.  În sezonul primăvară-vară 2024 vedem tot mai multe nuanțe aprinse și opulente de roșu, precum roșu cireașă.

Vezi și Cumpărarea sustenabilă: ce înseamnă, cum o înțelegi și cum ai grijă de hainele tale

Roșu este culoarea pasiunii și puterii, oferind persoanelor ce o poartă priviri de admirație, dar și invidie. Cu cât culoarea este într-un ton mai aprins, cu atât este mai impunător și chiar intimidant pentru cei din jur. 

Marile case de modă au prezentat în colecțiile lor această nuanță foarte aprinsă de roșu, mai ales în ținute roșii din cap până în picioare, precum costume cu pantaloni și sacouri, salopete sau rochii maxi, arătând caracterul impunător al culorii.

Sky blue

O nuanță superbă de albastru care complimentează pe toată lumea, acest albastru deschis, dar impunător, va fi foarte popular în vara 2024.

Atât în îmbrăcămintea de zi cu zi, cât și în cadrul evenimentelor mai elegante, acest albastru va atrage toate privirile asupra celor ce îl poartă.

Pastel lilac

Culorile pastel au revenit în trend, în special movul în această nuanță. Marile case de modă precum Michael Kors, Maison Margiela, Tom Ford și mulți alții au inclus culoarea pastel lilac în colecțiile primăvară-vară 2024 prin paltoane, costume din satin, denim și multe altele.

Culoarea este considerată una foarte feminină și delicată, fiind asociată cu floarea căreia îi poartă numele. 

Sursă foto: pinterest.com

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here