Cum arată noul model Hyundai i10, produs în Europa

0

Noul Hyundai i10d vine cu elemente de confort, siguranță și conectivitate avansate, asemenea modelelor din segmentele superioare. Mașina beneficiază de numeroase detalii de design, care contribuie la aspectul remarcabil. CasoTeca îți prezintă cum arată noul model Hyundai i10, produs în Europa.

Grila tip cascadă, parte din noua identitate vizuală a viitoarelor modele Hyundai, este caracterizată prin liniile curbe și fluide. Farurile de zi cu LED sunt poziționate la extremitățile noii grile. La interior, modelul poate fi configurat în  diferite versiuni cromatice de tapițerie. Clienții pot alege: roșu, albastru, portocaliu, bej sau negru. În plus, noul model dispune, în premieră, și de jante din aliaj de 14.

Modelul include două variante de motorizări pe benzină, 1,0 litri și 1,25 litri. Acestea pot fi asociate în echiparea standard a unei cutii de viteze manuale în cinci trepte. Opțional, se poate merge și pe o cutie automată în patru rapoarte. Versiunea BlueDrive™, cu propulsor pe benzină de 1,0 litri, beneficiază de diferite sisteme și echipamente. Acestea contribuie la reducerea consumului de combustibil. Noul i10 este disponibil, de asemenea, și cu versiunea echipată din fabrică cu sistem GPL – motor de 1,0 litri.

Conectivitate și informații în timp real

i10 beneficiază de dotari avansate de conectivitate. Aceste funcții sunt integrate în noul sistem de navigație cu ecran tactil de 7 inch. Apple CarPlay și Android Auto garantează o sincronizare perfectă și operare sigură pentru dispozitivele bazate pe sisteme iOS sau Android.

Pentru a fi în permanență actualizat, sistemul de navigatie este furnizat împreună cu un abonament gratuit pentru o durată de șapte ani la serviciile LIVE. Acestea oferă informatii în timp real despre condițiile de trafic, meteo locale, punctele de interes, precum și radarele de viteză, în țările în care este permisă afișarea acestor informații. Noul i10 este singurul model din clasă care oferă Android Auto, Apple CarPlay și LIVE Services într-un singur sistem de infotainment.

670.000 de mașini vândute

Încă de la lansarea din 2008, modelul i10 a reprezentat o poveste de succes pentru Hyundai, cu 670.000 de unități comercializate până în iulie 2016. În perioada 2008 și 2014, modelul a realizat vânzări de aproximativ jumătate de milion de unități. Lansarea celei de-a doua generații, la finalul anului 2013 – concepută, dezvoltatată de Centrul Tehnologic Hyundai Motor Europe (HMETC) din Rüsselsheim, Germania, și fabricata în uzina Hyundai Assan Otomotiv Sanayi de la Izmit, Turcia –a condus la o evoluție remarcabilă, volumul vânzărilor depășind valoarea de 220.000 în doar trei ani.

Noul i10 va fi prezentat în cadrul Salonului Auto Internațional de la Paris, la începutul lunii octombrie 2016. Primele imagini ale modelului pot fi vizualizate într-un film de prezentare accesând link-ul de mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=eHwGuH9bvkU

Cum arată noul model Hyundai i10, produs în Europa
Cum arată noul model Hyundai i10, produs în Europa
Cum arată noul model Hyundai i10, produs în Europa
Cum arată noul model Hyundai i10, produs în Europa
Cum arată noul model Hyundai i10, produs în Europa
Cum arată noul model Hyundai i10, produs în Europa

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here