Cum arată o cameră de naşteri la maternitatea SANCONFIND

2
Sanconfind

SANCONFIND este singurul centru medical privat din zona Prahovei (de la Ploieşti la Braşov) care are la bază o investiţie de 100 mil. lei (adică peste 20 mil. euro). Ioan Simion, antreprenor din Câmpina şi unic finanţator al spitalului, a plecat de la ideea de a oferi „servicii cât mai complete, de la analize şi diagnostic, la intervenţii şi tratament până la recuperare”.

În cadrul spitalului funcţionează  cea mai nouă şi modernă maternitate din România care şi-a deschis porţile cu un an în urmă şi care a înregistrat deja peste 60 de naşteri. Secţia de Obstetrică Ginecologie SANCONFIND este dotată cu două săli de naşteri naturale şi una pentru operaţii cezariene, săli post-partum, 8 camere de spitalizare în regim rooming-in (cu unu sau două paturi), toate dotate cu aparatură medicală de ultimă generație.

În sistemul rooming-in, rezervele dispun de pat special pentru mamă şi pat special pentru nou-născut, masă de înfăşat, chiuvetă pentru toaleta nou-născutului, baie proprie în care exista un buton de ”nurse call”, plasmă, frigider şi dulap pentru haine.

Sanconfind

Pacientele au la dispozitie: halat, prosoape, papuci şi diverse obiecte de toaleta de unică folosinţă.

SanconfindSecţia de Obstetrică-Ginecologie SANCONFIND are şi o rezervă dedicată şi utilată corespunzător pentru pacientele cu dizabilități.

Citeşte şi: https://informateca.ro/sanconfind-campina-cea-mai-performanta-maternitate-din-prahova/

Blocul operator dispune de o sală de operații modernă cu suprapresiune și sisteme performante de sterilizare, care asigură condiții de lucru optime pentru chirurgi, anesteziști, neonatologi. Aici se pot efectua şi intervenții chirurgicale complexe, de mare amploare.

Sanconfind

Sala de preanestezie, compartimentul ATI cu trei paturi și nucleul pentru primele îngrijiri acordate nou-născutului extras prin operație cezariană completează componența blocului operator.

Sanconfind

Sălile de naștere sunt cuplate cu o rezervă de post-partum imediat, unde lăuzele vor fi monitorizate în primele două ore după naștere. Secția mai are în componență o sală de tratamente și mici intervenții pentru ginecologie, precum și o sală de tratamente pentru lăuze.

Sanconfind

Costul pentru o naştere naturală standard (unde mămica beneficiază de toate aceste condiţii şi de cei mai buni doctori) este de 3.200 lei, într-o rezervă cu 2 paturi, pe o perioadă de 3 zile. Există şi un pachet VIP unde mămica stă într-o rezervă cu un singur pat şi împreună cu tatăl, pe o perioadă extinsă de 5 zile, la costul de 4.500 lei.

Pachetul standard pentru naşterea prin cezariană este de 4.700 lei iar pachetul VIP ajunge la 6.700 lei.

Pe lângă aparatura de ultimă generaţie şi condiţiile de cazare şi îngrijire, staff-ul medical este format din cei mai buni şi experimentaţi medici ginecologi, anestezişti şi neonatologi.

Citiţi interviul integral pe: http://www.economica.net/interviu-ioan-simion–povestea-confind–de-la-reparat-dacii-la-zeci-de-milioane-de-euro-din-echipamente-petroliere–sanatate-si-agricultura_148336.html

2 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here