Cum să aranjezi corespunzător mâncarea într-o caserolă compartimentată?

0

Nu este un secret faptul că digitalizarea a devenit o parte integrantă în viețile noastre, fiindu-ne chiar dificil să ne mai desprindem de beneficiile pe care ni le oferă. Dacă înainte era necesar să gătești în fiecare zi pentru a te bucura de mese calde, în prezent poți plasa o comandă de mâncare apăsând un simplu click și, în cel mai scurt timp posibil, preparatul la care râvnești îți va fi livrat acasă.

Antreprenorii au descoperit că livrarea mâncării la domiciliu a devenit o practică profitabilă, motiv pentru care tot mai mulți dintre ei au luat hotărârea să activeze în acest domeniu, deschizându-și propriul restaurant cu livrare a preparatelor acasă și/sau servire la fața locului. Astfel, caserola compartimentată a devenit, putem spune, protagonista pentru o transportare adecvată a mâncării la domiciliul clientului. Citește mai departe pentru a descoperi cum organizezi mâncarea în interior, dar și ce feluri de mâncare poți pune într-o caserolă.

Feluri de mâncare care pot fi așezate în caserolă

Fiind închise cu capac etanș și bine compartimentate, caserolele de unică folosință sunt excelente pentru depozitarea alimentelor care urmează să fie transportate la domiciliu. Iată câteva idei de feluri de mâncare ce pot fi puse într-o astfel de caserolă, dar și cum pot fi compartimentate în mod corespunzător.

Curry de legume cu orez basmati

Pentru acest fel de mâncare ai nevoie doar de o caserolă de unică folosință cu două compartimente. Într-unul dintre acestea adaugi curry de legume, iar în celălalt orezul basmati, fiecare dintre ele fiind asezonate cu ierburi aromatice și condimente. Felul de mâncare poate fi comandat ca masă de prânz la birou, pentru că este sățios și gustos.

Carne la grătar, șnițel, pui sau aripioare crocante și cartofi

Unele dintre cele mai populare feluri de mâncare, cele care sunt comandate de regulă, sunt pe bază de carne la grătar, șnițel, pui sau aripioare crocante la care se adaugă și o garnitură pe bază de cartofi (cartofi piure, prăjiți, wedges, natur, la cuptor etc.) În cazul în care rezumi meniul doar la cele două preparate, vei avea nevoie de o caserolă din plastic de unică folosință cu două compartimente. Dacă vrei să adaugi și o salată (salată de varză, castraveți, roșii etc.), vei avea nevoie de o caserolă cu trei compartimente.

Lasagna clasică sau vegetariană

Un alt preparat care se află în topul celor mai comandate este lasagna, datorită gustului delicios, dar și datorită faptului că poate fi adaptată în funcție de preferințele clienților. De exemplu, există restaurante care au în meniu lasagna clasică (cu roșii și carne tocată), dar și lasagna vegetariană. Pentru preparatele de acest fel se pot folosi caserole doar cu un singur compartiment generos. Iată ce alte preparate mai poți depozita într-o astfel de caserolă: macaroane cu brânză, cartofi la cuptor cu parmezan și bacon, orez cu lapte etc.

Caserole de plastic: rezistență ridicată pentru un transport sigur

Ai adoptat de curând serviciul de livrare a mâncării la domiciliu și vrei să te asiguri că ai cumpărat toate ambalajele necesare de unică folosință? Înainte de toate, ai grijă să îți îndrepți atenția către caserolele din plastic, închise cu capac etanș, pentru a nu exista riscul ca mâncarea să se scurgă sau să cadă din interiorul acestora în timpul deplasării.

Având în vedere că traficul este aglomerat aproape la orice oră, livratorul va trebui să frâneze în diverse contexte ceea ce poate deranja mâncarea. Din fericire, mulțumită caserolelor de la Ambalaj Market concepute pentru a face față și unor astfel de condiții, mâncarea va ajunge de fiecare dată în siguranță la domiciliul clientului.

Caserole cu capac etanș, pentru menținerea temperaturii potrivite

Nimănui nu-i place când primește mâncarea rece. Tocmai de aceea, tot mai mulți proprietari de restaurante au început să îmbrățișeze ideea de a folosi caserole prevăzute cu un capac etanș atât pentru protejarea preparatelor, cât și pentru menținerea temperaturii potrivite a acestora.

În oferta Ambalaj Market există o mulțime de astfel de caserole care pot fi achiziționate la prețuri accesibile, dar și care sunt disponibile într-o gamă variată de modele și culori. În plus, multe dintre ambalaje nu au nimic inscripționat, ceea ce îți oferă libertatea de a le personaliza cu logo-ul companiei. Aceasta este, cu siguranță, o dovadă de profesionalism, clienții fiind impresionați de atenția la detalii și de grija pe care o ai pentru imaginea restaurantului tău.

Achiziționează caserole compartimentate din plastic de la Ambalaj Market și bucură-te de numeroase avantaje: transportarea și organizarea în condiții de siguranță a mâncării, varietatea de modele și culori, prețuri accesibile de achiziție, calitatea superioară a produselor și livrarea rapidă.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here