Lastre ceramice: o soluție estetică și rezistentă de placare fără rosturi

0

Plăcile de faianță sunt frecvent folosite în lucrările de amenajare interioară a locuințelor, fiind prezente într-o gamă variată și diversă de modele, însă, dacă ești în căutarea unei soluții inedite de design, prin care să te diferențiezi, te poți baza întotdeauna pe lastrele ceramice. Aspectul elegant, simplitatea, capacitatea de a se integra excelent în orice decor și rezistența excelentă sunt doar câteva dintre calitățile de care această opțiune de placare dispune.

Lastrele ceramice sunt prezente cu precădere în cluburi, hoteluri, restaurante sau chiar în blocurile noi care adoptă un design premium, luxos. Pot fi folosite atât în placările interioare, cât și în cele exterioare, fără să se deterioreze la contactul cu umiditatea sau cu variațiile de temperatură, fiind astfel o variantă excelentă pentru orice proiect de amenajare.

Ce sunt lastrele ceramice și cum te pot ajuta?

Lastrele ceramice sunt plăci de mari dimensiuni, special concepute pentru a fi rezistente, astfel încât să fie folosite cu încredere atât în amenajarea interioară, cât și în cea exterioară. Acestea se află în topul alegerilor cumpărătorilor care vor să aibă o locuință amenajată într-un stil contemporan și modern, dar și de designerii de interior cu experiență, datorită versatilității și aspectului impecabil.

Dacă și tu te numeri printre cei care au de gând să-și renoveze locuința și vrei să iei în considerare doar soluții eficiente din punct de vedere estetic și funcțional, lastrele ceramice de la Prowest sunt exact ce ai nevoie. Au un stil plăcut, rezistență ireproșabilă și capacitatea de a se menține excelent cu trecerea timpului, fără să fie nevoie să investești în produse scumpe pentru a le întreține.

Principalele caracteristici ale lastrelor ceramice

Fiind vorba de colecții calitative și rafinate de lastre ceramice, cum sunt cele de la Calacatta Gold și Ombra di Caravaggio, pe care le poți găsi la Prowest, te vei bucura în mod cert de un decor elegant. Suprafețele care sunt acoperite cu acestea au un aspect uniform, continuu, fără să mai fie vizibile rosturile.

Deși le poți utiliza pentru placarea interioară, cum ar fi cea din baie, hol, bucătărie, birou, showroom, diverse săli de conferințe sau ca metodă de finisare a pereților sau pardoselilor, lastrele ceramice sunt utile și pentru spațiul exterior, astfel încât locuința ta să se bucure de o fațadă cu aspect plăcut, distins.

Pe lângă toate caracteristicile amintite anterior, placările mai sus amintite sunt folosite și pentru construcția blatului de lucru, meselor de bucătărie sau chiar dulapurilor care urmează să fie amplasate în locuri cu umiditate crescută, cum ar fi baia. De asemenea, nu sunt afectate de temperaturile mult prea ridicate, dar nici de cele joase, făcând față excelent la șocurile termice, fără să aibă de suferit.

Pentru că sunt realizate din materiale de încredere și rezistente, nu suferă modificări atunci când sunt expuse razelor ultraviolete, rezistă excelent la pete, pot fi curățate cu ușurință prin folosirea oricărui tip de detergent, nu există riscul să se curbeze și pot fi aplicate fără nicio problemă peste finisajele existente.

Lastre ceramice: variantă ecologică, de o calitate superioară

După ce ai parcurs informațiile prezentate mai sus, ai ajuns la concluzia că merită să investești în lastre ceramice porțelanate, pentru a te bucura de caracteristicile lor unice? Atunci ia în considerare oferta generoasă prezentă la Prowest, cu produse realizate cu o tehnologie de ultima generație. Având o rezistență ridicată la căldură, îngheț, murdărie, pete, zgârieturi și fiind ușor de întreținut, prin simpla folosire a oricărui tip de produse de curățenie, lastrele ceramice au căpătat popularitate în rândul cumpărătorilor.

Specialiștii au competența de a asigura toate măsurătorile necesare la fața locului, pentru obținerea unor rezultate excelente. De asemenea, poți beneficia de servicii de livrare, montaj profesional, dar și consiliere gratuită înainte de alegerea unui model, astfel încât să te bucuri de un produs adaptat propriilor cerințe.

Lastrele ceramice sunt o soluție eficientă de amenajare interioară, datorită faptului ca sunt rezistente chiar și în condițiile dificile, când sunt expuse la factorii externi, dar și mulțumită aspectului impecabil pe care și-l mențin chiar și cu trecerea anilor. Sunt potrivite atât pentru spațiul interior, pentru un design plăcut, de care nu te vei plictisi cel mai probabil niciodată, cât și în cel exterior, dând un aer luxos oricărei clădiri.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here