Cum să asculți muzica preferată de Crăciun, în condiții excelente

2

Se apropie Crăciunul, sărbătoarea care ne umple casele de căldură și bucurie, ocazie care transformă această perioadă într-una mai relaxantă și care, de asemenea, ne oferă mai mult timp pentru micile noastre plăceri precum filmul preferat de Crăciun, colinde sau piese care oferă acestei perioade un farmec aparte. 

Bucuria pe care ne-o aduce casa frumos împodobită și pregătită de Crăciun ne determină să petrecem mai mult timp acasă, alături de cei dragi, fie vizionând filme și seriale, fie ascultând muzică în timpul unei ore de sport sau chiar în timp ce pregătim cina.  

Modalitățile preferate de relaxare sunt diferite de la o persoană la alta, dar toate au un lucru în comun: o experiență extraordinară de audiție. Fie că vă bucurați chiar voi de conținutul favorit, fie că vă doriți să le oferiți celor dragi darul sunetului de calitate, Sonos vă pate ajuta să alegeți cadoul perfect pentru orice tip de personalitate.  

Sunet extraordinar pentru a face tot ce ți-ai propus, de sărbători 

În perioada sărbătorilor, utilizatorii pot petrece timp alături de cei dragi, în jurul focului, înconjurați de luminițe de Crăciun și, în același timp, se pot bucura de o audiție plăcută, care să întregească atmosfera de sărbătoare. Și nu doar în jurul șemineului, ci în fiecare colț al locuinței, datorită boxei inteligente One SL și conceptului multi-room inventat de Sonos, care asigură sunet extraordinar prin conectarea produselor în configurații variate, potrivite pentru orice nevoie a utilizatorului și pentru orice modalitate de audiție.  

Mai ales că, de Crăciun, cu toții ne dăm seama că avem cel puțin un prieten care vrea ca totul să fie perfect. Fie că are mare succes la birou sau planifică o reuniune de sărbători în mod cât se poate de responsabil și respectând distanțarea socială, există un truc despre care poate nu știe și care îl poate ajuta să își mențină ritmul productiv: un fundal sonor extraordinar. De aceea, Sonos One SL este cadoul perfect, care poate menține concentrarea persoanelor foarte active prin playlist-uri care să le sporească productivitatea în timpul zilei, permițându-le, de asemenea, ca seara să se lase în voia mediației pentru un final de zi relaxant. Potrivit studiului Sonos Brilliant Sound Surveypentru 67% din persoanele care muncesc muzica este mai eficientă decât cafeaua pentru a le ajuta să fie mai productive, în vreme ce 76% dintre oameni preferă să asculte muzică și atunci când lucrează și spun că îi determină să fie mai eficienți.  

Conținutul audio preferat, în fiecare colț al locuinței  

Sonos One SL este o boxă smart potrivită pentru orice încăpere, iar datorită rezistenței la umiditate, aceasta poate fi folosită chiar și în baie sau bucătărie. În plus, designul compact o face ușor de integrat în casele utilizatorilor, indiferent de stilul arhitectural. Sonos One SL dispune de controale capacitive, iar volumul și playlist-ul pot fi ajustate din panoul cu touchscreen din aplicație. Astfel, compania Sonos a dezvoltat în jurul produselor sale și al aplicației, un întreg ecosistem potrivit utilizatorilor cu preferințe variate. 

Platforma reunește peste 100 de servicii de streaming și tipuri de conținut distincte, ceea ce le permite utilizatorilor să asculte muzică, podcasturi sau audiobook-uri exact așa cum își doresc. De asemenea, se pot bucura și de Sonos Radio: din momentul în care boxele au fost instalate, aceștia au la dispoziție mii de stații radio din întreaga lume, dar și posturile locale preferate, toate acestea doar prin intermediul aplicației Sonos. Boxa poate fi gestionată simplu și rapid prin Sonos App, Apple Air Play 2 sau prin intermediul aplicațiilor de streaming, precum Spoitify, prin Direct Control.  

One SL este o boxă versatilă: bucurați-vă de sunet surround prin conectarea a două Sonos One sau One SL la un soundbar Sonos, precum Beam sau Arc, pentru o experiență și mai imersivă. Fie că priviți un film deja consacrat ca „Singur acasă” ori o producție nouă, precum „Klaus”, veți aduce în locuință atmosfera specială a sărbătorilor, care v-ar putea da impresia chiar că Moș Crăciun și renii săi tocmai ce au aterizat pe acoperiș.  

2 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here