Cum să-ţi decorezi casa în funcţie de zodie (I)

0

Dacă casa ta are nevoie de o reîmprospătare, dar nu ești sigur/ă de unde să începi, de ce nu te uiți la stele pentru îndrumare? CasoTeca îţi spune cum să-ţi decorezi casa în funcţie de zodie. Astăzi, primele şase semne zodiacale, începând cu Rac. Dacă eşti născut/ă în zodiile Peşti, Taur sau Gemeni, revin-o şi zilele următoare pe CasoTeca pentru a citi continuare articolului. 

Indiferent de foc, pământ, aer sau apă, fiecare semn al zodiacului dorește diferite culori, texturi și stiluri.  Pentru a afla pe care cameră să se concentrezi și exact cum să decorezi pentru a scoate la iveală personalitatea ta interioară, cei de la Glamour au vorbit cu mai mulţi specialişti în domeniu pentru a vă împărtăşi secretele.

Iată cum să-ţi decorezi casa în funcţie de zodie

Rac 21 iunie – 22 iulie

Guvernată de lună, persoana născută în zodia Racului ar trebui să decoreze cu argint, albastru pal și alb strălucitor. Ei trebuie să se înconjoare cu sentimentale, liniștitoare, cum ar fi suveniruri, albume de familie și fotografii încadrate. Persoanele născute sub acest semn zodiacal preferă să gătească și să mănânce, așa că bucătăria este locul perfect pentru distracţie. O masă mare, rustică, este o modalitate excelentă de a aduna prietenii pentru o noapte de distracție acasă.

Cum să-ţi decorezi casa în funcţie de zodie
Cum să-ţi decorezi casa în funcţie de zodie

Leu 23 iulie – 22 august

Casa ta este un castel cu influențe exotice, cu multă lumină naturală și culori îndrăznețe. Accente de aur, roșu adânc, turcoaz genial și maro nisipos. Leilor le place să aibă o zonă pentru întâlniri mari. Ca semn de foc, îţi doreşti de asemenea o zonă de ședere primitoare, mai ales dacă are un șemineu. Casa unui Leu va fi decorată cu picturi renascentiste sau măști de ceremonie africane, precum și fotografii de epocă.

Cum să-ţi decorezi casa în funcţie de zodie
Cum să-ţi decorezi casa în funcţie de zodie

Fecioară 23 august-22 septembrie

Semnul care tinde cel mai mult spre perfecţiune este Fecioara, a cărei casă este curată, ordonată și asemănătoare cu Zenul. Acest lucru poate fi văzut cel mai mult în bucătărie, care este organizată cu meticulozitate și ar trebui să prezinte culori neutre, cum ar fi verde, gri sau alb, fără nimic prea decorativ. Încearcă accesorizarea cu flori, vase și cărți proaspete, pentru a descoperi culoarea în casă.

Cum să-ţi decorezi casa în funcţie de zodie
Cum să-ţi decorezi casa în funcţie de zodie

Balanţă 23 septembrie – 22 octombrie

Condusă de Venus, planeta de frumusețe, Balanţele iubesc o casă elegantă, umplută cu obiecte frumoase. Acesta este şi cel mai artistic semn al zodiacului, care poate fi văzut în talentul pentru proporții echilibrate și alegerile de decor simetrice. Concentrați-vă pe un dressing sau o baie în culori pastelate și alte culori senine pentru a avea o casă echilibrată, organizată.

Cum să-ţi decorezi casa în funcţie de zodie
Cum să-ţi decorezi casa în funcţie de zodie

Scorpion 23 octombrie-21 noiembrie

Există două tipuri de scorpioni: cei care preferă albul cu alb şi cu o mulțime de textură, iar la polul opus sunt cei care se bucură de culori intense precum negru și portocaliu. Găseşte un mediu fericit, cu un dormitor liniștitor, care oferă o atenție meticuloasă la detalii, mobilier de înaltă calitate și câteva piese îndrăznețe. Ca semn de apă, mulți Scorpioni tind să trăiască aproape de apă. Poţi improviza cu un acvariu sau o fântână Zen.

Cum să-ţi decorezi casa în funcţie de zodie
Cum să-ţi decorezi casa în funcţie de zodie

Săgetător 22 noiembrie – 21 decembrie

Îți place mirosul naturii. Plantează o grădină exuberantă cu flori strălucitoare și plante minunate. Dacă nu ai spațiu, adu aerul de afară cu ajutorul unor lumânări parfumate sau a unui bol de fructe proaspete. Sagetatorul este semnul internațional al călătoriilor, așa că aduceți sensibilitatea globală acasă cu colecțiile din întreaga lume, artefacte religioase sau valize.

Sursa text şi foto: Glamour

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here