Cum se folosește într-un complex rezidențial de lux tencuiala decorativă AdePlast

0

Acasă este spațiul unde ne putem bucura de liniște și confort. De aceea când, construim o casă trebuie alocăm un buget important pentru fațada locuinței; aceasta ne oferă un aspect estetic plăcut dar mai ales are un rol de protecție, durabil.

Ne-am gândit să venim cu un material marca AdePlast în care vă prezentăm procesul complet de realizare cu finisaje premium de la AdePlast, lucrarea fiind realizată într-un complex rezidențial.

Tencuiala decorativă pentru exterior prezentată în video reprezintă ultimul strat de finisaj aplicat pe fațada clădirii, este cea care acoperă întreg procesul tehnologic cu o serie de alte materiale extrem de importante, menite să asigure o lucrare finală calitativă și estetică.

Așadar, să începem cu primul material, este vorba despre Mineralwool Kleber, mortar adeziv pentru lucrări în interior sau exterior, pentru aplicări de saltele de vată minerală, pe suporturi minerale de tipul: tencuieli, beton, BCA, blocuri de zidărie etc. Produsul nu se aplică pe suporturi din lemn, plastic, metal, etc. Are aderenţă foarte bună a vatei minerale pe suporturi, lucrabilitate uşoară, rezistenţă ridicată, flexibilitate ridicată. Suprafaţa se poate acoperi sau finisa după minim 72 ore (recomandat 7 zile) cu toate materialele cunoscute care nu conţin solvenţi organici.

Cum se folosește într-un complex rezidențial de lux tencuiala decorativă AdePlast

 

Peste acest material se aplică amorsa Betoncontact, recomandată pentru aplicare la  interior-exterior pe suporturi minerale, beton, BCA, polistiren extrudat, gipscarton, prefabricate din ciment care asigură rezistență ridicată, prelucrare ușoară, rezistență ridicată pe suport alcalin. Se utilizează în cazul realizării punții de aderență, prealabil aplicării tencuielilor pe bază de var – ciment, ipsos, var – ipsos. Utilizarea amorsei Betoncontact se adresează în sistem de aplicare profesional. Produsul poate fi folosit și ca punte de aderență între straturi de tencuială de ipsos.

Cum se folosește într-un complex rezidențial de lux tencuiala decorativă AdePlast

Plăcile de vată minerală pentru izolarea termică, fonică și anti-foc folosite în exteriorul și interiorul construcțiilor, Laroq Façade se aplică pe pereți interiori și exteriori în sistemul ETICS, pereți exteriori monolitici, plafoane, pentru izolare termică; se depozitează în spații uscate pe paleți de lemn. Se folosesc pentru izolare termică, izolare fonică, economie, eficiență, materiale naturale.

Cum se folosește într-un complex rezidențial de lux tencuiala decorativă AdePlast

Grundul pentru tencuială decorativă AdePlast este un produs special pentru aplicare preliminar tencuielilor decorative pe bază de rășini sintetice în dispersie apoasă, rășină siliconică dar și tencuială decorativă de soclu, pe suporturi minerale în scopul reducerii și egalizării absorbției, pentru îmbunătățirea aderenței. Produsul se aplică la interior și exterior în sistem de finisaj profesional și se colorează în nuanță apropiată tencuielii decorative. Are aderență ridicată, prelucrare ușoară, uscare rapidă.

Cum se folosește într-un complex rezidențial de lux tencuiala decorativă AdePlast

Tencuiala decorativă structurată cu PORUSX prezentată de AdePlast este un produs superlavabil, flexibil, hidroizolant cu efect de perlă, cu permeabilitate la vapori de apă. Aceste atribute aduc o serie de beneficii: conferă suprafeței rezistență la zgâriere, lovire, murdărire și intemperii, aplicare cu productivitate ridicată, nuanțe de culoare strălucitoare, acoperire a imperfecțiunilor suprafeței. Produs se aplică pe suporturi minerale, într-un singur strat, în sistem de finisaj profesional.

Cum se folosește într-un complex rezidențial de lux tencuiala decorativă AdePlast

Citește și AdePlast a livrat în totalitate materialele de finisaj la Cartierul Solar

Deci, dacă doriți să aduceți o schimbare locuinței dumneavoastră, recondiționarea fațadei poate fi o soluție excepțională.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here