AdePlast a livrat în totalitate materialele de finisaj la Cartierul Solar

2
Cartierul-Solar-exterior-adeplast-2

Cartierul Solar este finisat exclusiv cu produse premium marca AdePlast. Situat în Sectorul 4 al Bucureştiului și aflat în plină extindere, Cartierul Solar a avut nevoie până acum de 3900 de tone de materiale de construcții marca AdePlast, iar sistemul de termo-izolație folosit este agrementat European ETAG 004 și a acoperit o suprafață de peste 95000 mp.

„Meseriaşii sunt cel mai bun mercurial de pe piață. Ei vor să folosească produse premium, uşor de pus în operă, rezistente în timp și testate de ei sau de către alți meseriași în care au deja încredere. Cu marii dezvoltatori e la fel. Nu vor, nu au nevoie de complicații. În acest moment,  în Cartierul Solar avem 6 silozuri cu mortare, iar treaba celor de aici este în plină desfășurare”, declară Marcel Bărbuț, proprietar AdePlast.

Dezvoltatorii serioși gândesc pe termen lung, deci au nevoie de furnizori cu același fel de filosofie de business. Odată finalizată o fază dintr-un proiect rezidențial, aceasta poate deveni argument de vânzare pentru restul proiectului.

Piața, criza de la începutul acestui deceniu și chiar consumatorii au triat dezvoltatorii, astfel și-au făcut loc pe piață produsele cu mai multă „chimie”, dezvoltate și produse cu costuri mai mari.

„Pentru Cartierul Solar, AdePlast a livrat materiale sau sisteme cu grad mare de prelucrare și cercetare în spate. Sunt produse scumpe, dar extrem de benefice pentru viitorii proprietari. Soluțiile precum termosisteme cu vată minerală, şape uşoare cu perle de polistiren etc. sunt dezvoltate și testate de noi încă de acum 10 ani, abia acum fiind înțelese de piață”, continuă Marcel Bărbuţ.

Cartierul-Solar-exterior-adeplast-2

„Materialele furnizate de AdePlast ne-au făcut să câștigăm încrederea viitorilor proprietari veniți la vizionare în ansamblul nostru. Dovada se regăsește în cererea și numărul mare de locuințe vândute în semestrul 1 din 2017 și în faptul că suntem în plin proces de extindere și de construire a 9 clădiri cu un numar de 550 locuinte cu o suprafață construită totală de 60.000 mp”, declară Marius Gaga, General Manager al Cartierului Solar.

Cartierul Solar, realizat cu materiale AdePlast şi întreţinut cu energie verde

Cartierul Solar, primul ansamblu rezidenţial cu energie verde din România și singurul din Estul Europei construit la o asemenea dimensiune, peste 90.000 mp construiți, este o investiţie de 45 de milioane de euro. Cartierul Solar este dotat cu 1800 de panouri fotovoltaice pentru generarea energiei verzi. Are 14 imobile, o clădire multifuncţională la parterul căreia sunt spaţii pentru grădiniţă, market, farmacie, restaurant, sală de fitness, beauty-salon, 1000 de locuinţe, o piscină semiolimpică de 250 mp şi un parc de 14000 mp, toate construite cu produsele premium AdePlast.

Cartierul-Solar-exterior-adeplast-2

AdePlast este cel mai important producător român de materiale pentru construcţii, cu trei platforme industriale situate în Oradea, Ploieşti şi Roman.

 

Citește și: Şase console pentru baie realizate din vechi dulapuri

 

Oradea. Capacitatea de producție este de 250.000 de tone adezivi şi mortare uscate, 50.000 de tone / an  vopsele  şi tencuieli decorative  şi 700.000 metri cubi de polistiren expandat (EPS), având inclusă și capacitatea de producție de polistiren grafitat în cobranding cu firma BASF.

Ploiești. Pe platforma industrială de la Ploieşti se află o fabrică de adezivi şi mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone / an, o fabrică de polistiren expandat (EPS) de 1.050.000 de metri cubi, o line de producţie de polistiren grafitat de 150.000 de metri cubi, la care se adauga o fabrica de vopsele, tencuieli decorative, lacuri şi emailuri, cu o capacitate de 50.000 tone / an.

Roman. AdePlast deţine o zonă industrială care include o fabrică de adezivi şi mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone / an şi  o linie de producţie de polistiren expandat cu o capacitate anuală de 700.000 de metri cubi. Astfel, Adeplast devine producătorul de termosistem numărul 1 din România, având toate materialele componente realizate în fabricile proprii.

.

 

2 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here