Cum supraveghezi temperatura locuinţei tale de la distanţă

14 iunie 2017

În ultimii ani Viessmann a investit în tehnologie digitală. Pentru că în secolul vitezei suntem tot mai dependenţi de telefon şi internet, Viessmann s-a gândit să uşureze controlul temperaturii din locuinţe cu ajutorul unor aplicaţii pentru smartphone.

Astăzi, conectivitatea cu centrala de apartament se poate face cu ajutorul  modulului WLAN Vitoconnect 100. El funcţionează ca o interfaţă între centrală şi aplicaţiile ViCare, Vitotrol Plus, Vitoguide compatibile cu sistemele de operare iOS şi Android. Practic, prin intermediul lui reuşim să controlăm centrala termică de acasă, chiar dacă suntem la kilometri distanţă.

De ce să ataşezi Vitoconnect 100 la sistemul de încălzire?

Şi cazanele în condensaţie sunt disponibile acum într-o variantă nouă, îmbunătăţită, cu sistem de automatizare cu touchscreen şi conectivitate la internet prin modulul Vitoconnect 100. Pe ecranul digital cu touchscreen iluminat sunt reglate temperaturile şi parametrii de stare ai instalaţiei.

În general, oamenii aleg centralele termice cu preparare instantă a apei calde menajere, pentru că asigură tot confortul de care ai nevoie. În plus sunt mai accesibile ca preţ.

ViCare_0004-vitoconnect

Viessmann oferă clienţilor săi soluţii avantajoase, adaptate bugetului şi nevoilor fiecăruia. Aş aminti aici cazanele în condensaţie Vitodens 050-W şi Vitodens 100-W, foarte bine vândute la noi în ţară.

Modulul Vitoconnect 100, care are integrat un concept de securitate global ce a trecut cu succes testul institutului VDE privind securitatea informaţiilor în sistemele Smart Home, se conectează la panoul de control al centralei termice printr-un cablu Optilink şi la router/modem via WiFi sau prin cablu.

Alege aplicaţia potrivită sistemului tău de încălzire!

ViCare_0004-vitoconnect

Aplicaţiile Viessmann pentru smartphone (ViCareVitotrol Plus, Vitoguide ) împreună cu Vitoconnect 100 oferă proprietarilor de centrale posibilitatea ca, printr-o interfaţă simplă, să-şi supravegheze sistemul de încălzire oriunde şi oricând. Într-o zonă separată a ecranului de start sunt afişate mai multe recomandări pentru economisirea energiei.

ViCare_0004-vitoconnect

Aplicația ViCare face setarea centralei termice deosebit de simplă și intuitivă. Cu ajutorul asistentului integrat vă puteți stabili cu uşurinţă intervalele de încălzire în funcție de preferință. În plus, economia realizată este afișată direct pe display.

Prin aplicația Vitoguide, Viessmann oferă specialiştilor parteneri o soluție inovativă de monitorizare a instalațiilor termice. Clienţii beneficiază de mai multă siguranță ştiind că specialiştii le supraveghează online centrala termică în orice moment.

(34 vizualizari)

Apreciază pagina de Facebook CasoTeca.ro:Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/casoteca/public_html/wp-content/themes/magazine/inc/template-also-like.php on line 2

Articole inrudite