Miele deschide la Constanța al treilea magazin propriu

0

Un nou magazin Miele se deschide în România. Producătorul de echipamente electrocasnice premium se extinde şi vrea să fie mai aproape de clienţi. CasoTeca îţi spune că Miele deschide la Constanța al treilea magazin propriu.

Un nou magazin Miele la Constanţa

Al treilea magazin propriu de pe piaţa locală se deschide la Constanţa. Cu o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, acesta este amplasat în centrul istoric al oraşului, unde sunt expuse toate categoriile de produse marca Miele, disponibile în România. Astfel, clienţii vor găsi de la detergenţi şi accesorii, până la aspiratoare, maşini de spălaat rufe, frigidere şi electrocasnice încorporabile mari şi mici. Investiţia în deschiderea magazinului din Constanţa se ridică la 120.000 de euro, a anunţat compania.

Miele deschide la Constanța al treilea magazin propriu
Miele deschide la Constanța al treilea magazin propriu

Magazinul din Constanţa va genera 5-7% din vânzări

„Magazinul a fost amenajat după acelaşi concept şi design ca şi magazinul Miele Point din Bucureşti. Spaţiul din Constanţa face parte din strategia Miele de consolidare a brandului în România şi preconizăm că în doi, trei ani, acesta va genera aproximativ 5-7% din vânzări. Am ales de această dată zona metropolitană Constanţa pentru că este una dintre cele mai mari din România, aşadar există potenţial şi ne-am gândit că este şi principala destinaţie turistică a românilor pe timp de vară”, a declarat Loredana Butnaru, director Miele România.

Miele Point Constanţa se alătură astfel celor două magazine proprii din Bucureşti, cel de la Piaţa Presei şi magazinul din Dorobanţi. Compania mai are o serie de magazine exclusive Miele, care au fost deschise în regim de franciză, în cinci oraşe din ţară: Sibiu, Tîrgu Mureş, Deva, Braşov şi Cluj-Napoca.

Miele deschide la Constanța al treilea magazin propriu
Miele deschide la Constanța al treilea magazin propriu

În prezent, produsele Miele se pot găsi în peste 60 de magazine din România, care se încriu în cinci categorii: parteneri Miele exclusiv, unde sunt comercializate doar electrocasnicele brandului. Clienţii mai pot cumpăra produse şi din magazinele proprii sau reţelele de magazine specializate în vânzările de mobilier de lux. Produsele se mai găsesc şi în magazinele independente de electroIT.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here