Un nou concept, cuptorul care combină beneficiile gătitului la abur cu rapiditatea microundelor

0

Miele, compania producătoare de echipamente electrocasnice premium, vine în întâmpinarea clienților săi și nu numai, cu un produs unic pe piața electrocasnicelor: DGM 6800, cuptorul combinat cu aburi și microunde.

„Noul DGM 6800, singurul produs incorporabil din lume care combină funcțiile cuptorului cu aburi cu beneficiile cuptorului cu microunde, este soluția ideală pentru a rezolva problema spațiului în bucătării”, a declarat Loredana Butnaru, Director Vânzări, Miele România.

Prepararea la abur a mâncărurilor asigură răspândirea uniformă a aburilor și distribuția temperaturii în incinta cuptorului, pentru o gătire rapidă, adecvată și sănătoasă a alimentelor. Acest mod de preparare a alimentelor permite păstrarea culorii, texturii și nutrienților.

MultiSteam dispune de un generator de abur extern puternic respectiv 3,3 kW, puterea funcției microunde fiind de maximum 1.000 W. Cuptorul dispune de funcția QuickStart pentru reîncălzirea rapidă a alimentelor dar și de un program automat pentru Popcorn.

Miele DGM 6800 (3)

Pentru ca cele două tehnologii, aburi și microunde cu principii foarte diferite de funcționare să fie compatibile s-au identificat soluțiile pentru a oferi un nou sistem de cuptor în materie de gătire combinată, DGM 6800:

  •  Ușa cuptorului este proiectată să blocheze orice scurgere de microunde sau de vapori;
  •  Interiorul din oțel inoxidabil, specific produselor Miele, garantează o durată medie de viață de 20 de ani chiar și pentru un cuptor cu aburi, așa cum este DGM 6800;
  •  Problema generată de prezența metalelor într-un cuptor cu microunde a fost rezolvată prin utilizarea de articulații de silicon, care decuplează interiorul din oțel inoxidabil de suporturile laterale din același material;
  • Cuptorul are un volum mai mare al incintei, de 40 l, interior iluminat cu LED-uri cu durată lungă de viață, este dotat cu recipiente de gătit încăpătoare și o tavă de sticlă.

 

Cuptorul Miele DGM 6800 face parte din linia de design PureLine, este un produs încastrabil într-un corp de mobilier de 45 cm înălțime și este disponibil în nuanțe de negru obsidian, alb briliant, inox și brun de Havana. Produsul este disponibil în Miele Showroom din București și la partenerii din țară.

 

Despre Miele

În România compania Miele s-a lansat prima dată la București în 2007 prin Miele Appliances SRL. Mai târziu s-a înființat o nouă unitate de producție la Brașov. Noua fabrică de unități electronice “Miele Tehnica” a fost finalizată în septembrie 2009, asigurând firmei Miele necesarul de componente electronice și subansamble de care avea nevoie urgentă.

 

 

Autor: Iulia Gubandru

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here