Curăţenie perfectă în casă de Sărbători

În întâmpinarea Sărbătorilor de iarnă casa trebuie să fie curată ca paharul

0

Curăţenia din casă este un aspect care ne preocupă pe fiecare dintre noi, pentru că aceasta garantează sănătatea şi confortul întregii familii. Aceasta mai cu seamă că, în ultimii ani, numărul persoanelor care suferă de alergii cauzate de praf, alergeni şi substanţe chimice conţinute de detergenţi şi de produsele de curăţat a crescut în mod simţitor.

Sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi şi în întâmpinarea acestora casa trebuie să fie curată ca paharul. Totul va fi pus la punct în cel mai mic detaliu pentru a ne primi invitații așa cum trebuie. Vor fi petreceri, de Crăciun şi de Revelion, iar după acestea trebuie să acordăm din nou atenție îngrijirii căminului printr-o curățenie temeinică şi în profunzime la început de an. Deși nu este cea mai plăcută activitate, mai ales după vacanța de Sărbători când încercăm să ne reluăm ritmul, curățenia la început de an este un proces destul de îndelungat, cu atât mai mult dacă am avut numeroși musafiri în vizită sau trebuie să reîmpachetăm decorațiunile de Crăciun pentru anul următor. Atenţia va fi îndreptată în primul rând spre bucătărie (dar nu numai), întrucât aici au avut loc numeroase activităţi. Va fi necesară inspectarea tuturor suprafeţelor – parchet, plăci ceramice, geamuri, oglinzi, metal, mai cu seamă că  fiecare dintre acestea poate necesita soluţii diferite. În consecinţă, atât pentru curăţenia de sărbători cât şi după avem nevoie de cele mai performante dispozitive care să ne facă munca mai ușoară, iar Dyson vine cu propuneri ideale: noile aspiratoare  Dyson V15s Detect Submarine™ şi Dyson Gen 5 Detect Absolute.

 

Dyson V15s Detect Submarine™ şi Dyson Gen 5 Detect Absolute, o echipă redutabilă

 

Fiecare dintre aceste aspiratoare asigură o curăţenie optimă iar în echipă sunt imbatabile.

Aspiratorul vertical fără fir Dyson Gen 5 Detect Absolute

 

Aspiratoarele verticale fără fir sunt cele mai noi modele de la Dyson și au capacitatea de a face locuința să strălucească, fiind dovada vie a curățeniei viitorului datorită tehnologiilor inovatoare pe care le încorporează. Dyson V15s Detect Submarine™ şi Dyson Gen 5 Detect Absolute sunt compacte, uşor de manevrat, cu motoare extrem de puternice şi filtrare HEPA avansată. Bateria asigură o funcţionare neîntreruptă îndelungată (cel puţin oră).  Ecranului LCD afișează date în timp real despre particulele aspirate şi cantitatea lor, oferind astfel dovada științifică a ceea ce a fost aspirat. Sunt proiectate pentru curățarea covoarelor, mochetelor, tapiţeriilor, saltelelor, pardoselilor de gresie, piatră, lemn, ceramică, vinil, linoleum și laminat şi sunt aliatele perfecte  împotriva prafului microscopic. Ele captează 99,99% din particulele de praf de sub un micron, astfel că praful nu va mai avea nicio scăpare  în locuință, chiar și în acele locuri în care până atunci credeai că este curat. Accesorii speciale previn problema firelor de păr şi încurcarea acestora pe perii, înlăturând definitiv această grijă.

 

Iată şi câteva caracteristici speciale care individualizează aceste modele de aspirator.

Capătul de curățare cu rolă umedă al aspiratorului Dyson V15s Detect Submarine™

Capătul de curățare cu rolă umedă elimină eficient și rapid lichidele vărsate, resturile și petele dure de pe pardoseală, folosind doar apă curată pe toată durata utilizării – Dyson V15s Detect Submarine™.

Control al puterii cu noul buton unic la aspiratorul Gen 5 Detect Absolute

Pornirea aspiratorului se face prin atingerea unui singur buton,  fără apăsare permanentă – Gen 5 Detect Absolute.

 

Bara cu perie conică și tehnologie anti-încurcare Dyson a aspiratorului Dyson V15s Detect Submarine™

Un accesoriu special îndepărtează părul și îl transferă direct în recipientul de colectare  – Dyson V15s Detect Submarine™.

Se detecteazză particule foarte fine, chiar şi viruşii

Filtrul HEPA  al întregului aparat detectează  particulele de până la 0,01 microni, chiar şi  viruşii  – Gen 5 Detect Absolute.

Tehnologia Root Cyclone™

14 cicloane în serie generează forțe de până la 100.000 g pentru a elimina praful din fluxul de aer astfel încât să nu existe nicio pierdere de aspirație  – Dyson V15s Detect Submarine™.

3 module de putere pentru aspiratorul Gen 5 Detect Absolute

Se pot schimba ușor trei moduri de putere: Modul Auto ajustează automat puterea de aspirație pe diferite tipuri de podea pentru a maxima durata de viață a bateriei; modul Boost este pentru o curățare mai intensivă iar modul Eco este pentru curățări mai îndelungate pe toate tipurile de podea  – Gen 5 Detect Absolute.

Sunt captate particulele microscopice

Elimină particulele mici precum alergenii, sporii de mucegai, acarienii de praf și părul de animale  – Dyson V15s Detect Submarine™.

Sistem de iluminare pentru a dezvălui praful microscopic

Capătul de iluminare Fluffy Optic dezvăluie optic prin iluminare mai intensă cu raza de 300mm praful microscopic şi murdăria – Gen 5 Detect Absolute.

Curăţenia pentru Sărbătorile de iarnă cât şi cea după sărbători pot deveni mult mai eficiente și, în același timp, plăcute atunci când tehnologia vine în ajutor și oferă eficiență și precizie, așa cum este și cea de la Dyson, integrată în noile aspiratoare V15s Detect Submarine™ şi Gen 5 Detect Absolute.

 

 

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here