De Crăciun, fii bun cu natura: Brad în ghiveci cu serviciu de replantare

0

Anual se taie în perioada Crăciunului milioane de brazi. Tăierea celor crescuți în pepiniere pentru acest scop nu fac un rău propriu -zis naturii, încă cei comercializați ilegal, tăiați haotic din păduri, reprezintă o problemă reală.

În ultimii ani, brazii în ghiveci sunt din ce în ce mai populari. Brazii de Crăciun crescuți în ghiveci sunt mai rezistenți și pot fi plantați în martie în natură, cu șanse mari de supraviețuire.

Brad în ghiveci, cu replantare

Pentru prima dată, www.Floria.ro asigură anul acesta și serviciul de replantare a brazilor de Crăciun, pentru cei care nu dispun de un loc în care bradul să fie plantat, sau loc pentru depozitarea sa până în martie, luna în care se realizeaza plantarea. Floria asigură ridicarea bradului de la adresă, păstrarea sa pe timpul iernii în condiții optime și replantarea lui în luna martie.

Plantarea brazilor se face în parcul Herăstrău, astfel încât cei care optează pentru acest serviciu pot veni să își admire bradul de Crăciun sau să contribuie la replantarea lui, aducându-si aminte de momentele frumoase petrecute de Sărbători și având din nou o experiență frumoasă.

Pentru că sunt crescuți în ghiveci și nu transplantati în ghiveci din pepinieră, brazii vânduți de Floria au șanse maxime de prindere, dacă plantarea lor se face corespunzător, după o scurtă perioadă de aclimatizare. Astfel, pomul de Crăciun de la Floria bucură întreaga familie de Sărbatori și nu este aruncat la finalul anului.

Cei care aleg serviciul de replantare pentru un brad in ghiveci de Crăciun de la Floria primesc diploma de prieten al naturii, iar bradul lor replantat le va purta, la cerere, numele.

Brazii sunt livrați gratuit, oriunde în România, în max. 24h de la comandă. Brazii comandați pot avea două dimensiuni, ideale pentru apartamentele și casele romanilor: brazi cu înălțime 1.5 -1.75 m și cu înălțime de 1.75-2 m.

Brazii de Crăciun din colecția Floria.ro sunt brazi din soiul Nordmanniana, cu un trunchi mai gros decat cel al brazilor românești și o coroană deasă, conică. Brazii Nordmanniana sunt cei mai populari brazi crescuți pentru Craciun din întreaga lume, sunt ușor de impodobit și, prin mirosul lor familiar de brad, aduc magia sarbatorilor de iarnă în casă.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here