Mașina de spălat vase cu funcții Eco și care ucide bacteriile

0

Petrece mai mult timp alături de cei dragi și uită de chinul spălatului vaselor! Dacă au rămas prea multe farfurii murdare în urma unei duminici în familie, atunci e vremea să renunți la vechile obiceiuri și să investești mai mult în timpul tău liber. CasoTeca îți prezintă mașina de spălat vase cu funcții Eco și care ucide bacteriile.

Ultimul spală vasele! Așa își motivează unii părinți copiii mofturoși să termine mai repede mâncarea din farfurie. Iar cine a rămas întotdeauna ultimul la masă știe ce-l așteaptă: un munte de vase, pline cu grăsime!

Acum nu mai trebuie să-l motivezi pe cel mic să termine mai repede din farfurie și nici să pierzi timp cu spălatul vaselor. Mulțumită noilor tehnologii, astăzi avem la dispoziție mașini de spălat care sunt dotate cu programe speciale.

Mașina de spălat vase cu funcții Eco și care ucide bacteriile
Mașina de spălat vase cu funcții Eco și care ucide bacteriile

Spre exemplu, mașinile de spălat vase de la Sharp au încorporat programul Hygiene Wash. Astfel, prin spălarea la temperaturi ridicate, aprobat de către Institutul de testare din Germania, acest program ucide 99,99% din bacterii.

Este perfect pentru a-i proteja pe nou-născuți și pe cei cu alergii. De asemenea, mașinile au un sistem adăugat filtrului anti-bacterial care omoară până la 99% din bacteriile din spălare.

Mașina de spălat cu funcții Eco

Un alt avantaj al mașinilor de spălat vase Sharp este acela al eficienței din punct de vedere energetic. În funcție de buget, puteți achiziționa modele performante, cu o eficiență energetică A +++.

În plus, vei găsi și modele care îți vor reduce factura nu doar la energie, ci și la apă. Spre exemplu, modelul de top QWD53I443XEU are programul Eco, după care a reușit să obțină și eficiență energetică de A+++, un program care spală la 50°C, folosind 9 litri de apă si 0.94 kWh de energie electrică. Programul are o durată de 195 de minute.

Diferite programe care te ajută în orice situație

Mașinile sunt dotate și cu un program scurt, de 15 minute. Programul nu încălzește apa și este ideal pentru momentele în care nu mai ai timp pentru spălatul vaselor și nu vrei ca murdăria să se prindă și să se întărească pe farfurii și oale.

De asemenea, pentru vasele foarte murdare, se poate folosi programul Express, cu rezultate excepționale. Trebuie doar să aveți grijă să nu folosiți programul Intensiv pentru pahare sau vase sensibile, ci doar pentru oale foarte murdare. Motivul? Spălarea se face la 70 de grade. Această temperatură poate afecta vasele din materiale sensibile, precum cristalul sau porțelanul.

Mașina de spălat vase cu funcții Eco și care ucide bacteriile
Mașina de spălat vase cu funcții Eco și care ucide bacteriile

O altă caracteristică importantă a mașinilor de spălat vase este programul Dual Pro Wash, care spală la presiuni diferite pe cele două coșuri. Vasele și oalele murdare din coșul inferior vor fi spălate la o presiune mai mare. Astfel se obține un rezultat bun, fără a deteriora pahare sensibile din coșul superior.

În plus, mașinile de spălat vase Sharp pot fi albe, negre sau gri metalizat, iar dacă nu vrei ca mașina să se vadă, atunci alege un model încorporabil.

Crezi că preţurile sunt mari pentru maşinile de spălat care reduc factura la apă şi curent? Nici vorbă! Preţurile sunt cele similare cu ale produselor similare disponibile pe piaţă şi pornesc de la 1.000 de lei!

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here