Design interior: 5 tendinţe vor domina în această toamnă

0

Simplu, dar sofisticat, aceste noi direcţii vă pot ajuta să vă decoraţi spaţiul. Urmează un sezon care pune accent pe partea sofisticată, dar în acelaşi timp modernă, completată cu ţesături de catifea, culori profunde, nuanţe de verde şi mobilier abstract. Pentru a păstra lucrurile interesant este necesară o interacţiune constantă între texturi şi modele.

Tonuri de auriu

„Aurul” alături de roșu reprezintă o combinaţie foarte cunoscută, care denotă extravaganţă. Tenta aurie arată bine însoţită de tonuri întunecate, bogate şi profunde: albastru catifelat, wenge ciocolată, verde închis. „Aurul” este „prieten” bun cu materiale precum argintul şi lemnul – în interior, astfel de combinaţii se găsesc destul de des şi arată armonios.

Plantele suspendate

Cu siguranţă plantele agăţate de pereţi sunt în tendinţă în această toamnă. Pentru a umple goluri, colţuri care par prea libere, plantele sunt o modalitate simplă de a stiliza camera dorită.

Catifea

Deşi iniţial poate evoca imagini de case victoriene întunecate şi ornamentate, fiţi siguri: catifeaua este potrivită în sezonul care urmează. Suficient de versatilă pentru a lucra într-un interior modern, atâta timp cât este utilizată ca ţesătură de accent. O pernă, draperii catifelate care încadrează o fereastră sau o canapea elegantă îmbrăcată în catifea ar putea fi soluţia potrivită.

Mobilier abstract


Mobilierul abstract este un alt element pe care îl urmărim pentru 2021. Cu forma lui neobişnuită, mobilierul sculptural este o piesă de artă funcţională care rareori necesită accesorii suplimentare într-un spaţiu. De exemplu, încercaţi un scaun sculpturală lângă o măsuţă de cafea simplă.

Pardoseli şi plafoane de lemn

Pardoseala din lemn a fost un semn distinctiv al calităţii de zeci de ani, dacă nu chiar de secole şi începem să ne bucurăm de unele dintre modelele sale, atât pe tavan cât şi pe podea. Aşteptăm cu nerăbdare să vedem modele de design creative atât pentru suprafeţele de pardoseală, cât şi pentru cele de tavan în acest an.

sursa foto: pixabay.com, pinterest.com

Cum să alegi canapeaua potrivită

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here