Dinți mai albi? Evită aceste greșeli de periaj

1

Standardele de frumusețe sunt în continuă schimbare. Ceea ce era considerat frumos în urmă cu un deceniu acum nu mai este valabil. Ca societate, îmbrățișăm treptat frumusețea sub toate formele. Dinții albi sunt un trend care a rezistat de-a lungul anilor, dar evită aceste greșeli de periaj pentru dinți mai albi.

Dinții albi nu echivalează neapărat cu dinții sănătoși. Culoarea dinților tăi este determinată de factori naturali.

Vârsta și genetica, precum și de iritanții externi, cum ar fi alimentele și băuturile pe care le consumi, sunt factori de care trebuie să ții cont. În timp ce periajul și folosirea aței dentare vor face diferența pentru petele mai mici, ar putea fi necesar să scoți artileria grea pentru o soluție mai eficientă. Doar nu face această greșeală comună sau vei duce o bătălie pierdută.

Citește și: Zece lucruri pe care le poţi curăţa cu pastă de dinţi

Evită aceste greșeli de periaj pentru dinți mai albi

Dacă ești în căutarea unor modalități naturale pentru dinți strălucitori, cel mai probabil ai găsi că periajul cu bicarbonat de sodiu e soluția eficientă. În timp ce bicarbonatul de sodiu ar putea ajuta la albirea temporară a dinților tăi prin curățarea petelor de suprafață precum cele create de cafea și alimente, în cele din urmă poate face mai mult rău decât bine.

Periajul regulat cu bicarbonat de sodiu poate strica lent smalțul și duce la sensibilitate dureroasă. Pentru o opțiune mai sigură, utilizează în schimb pastă de dinți cu bicarbonat de sodiu.

O altă greșeală este să periezi dinții cu produse de albire în fiecare zi. Este ușor să presupunem că folosirea mai multor albiri dentare va oferi doar rezultate mai strălucitoare și mai curate. Cu toate acestea, s-ar putea să nu fie ceea ce îți dorești cu adevărat.

Pentru a aduce luminozitate zâmbetului tău, aceste produse trebuie să fie făcute cu ingrediente dure. De-a lungul timpului, aceste substanțe chimice au potențialul de a provoca leziuni ale smalțului, recesiune a gingiilor și sensibilitate. Pentru a reduce daunele, ar trebui să utilizezi o periuță de dinți cu peri moi, cu o presiune minimă.

Când folosești benzi de albire a dinților, evită să le ții prea mult timp pentru a preveni petele albe. Pentru aplicarea și absorbția eficientă a produselor de albire a dinților, dinții tăi trebuie, de asemenea, să fie cât mai curați posibil. Dacă există reziduuri, ele vor împiedica ca produsul de albire să se infiltreze în smalțul dintelui și să ajungă la pete.

Sfaturi pentru o albire mai inteligentă a dinților

Un alt remediu dăunător este consumul excesiv de alimente acide precum oțetul și fructele pentru dinți mai curați. S-ar putea să descoperi că îți albesc dinții temporar. Din păcate, la fel ca bicarbonatul de sodiu, îți afectează de fapt smalțul. Contribuie și la probleme precum sensibilitatea și cariile.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here