Cu ce poți umple borcanele de mărturii? 6 idei inedite

0

Indiferent dacă vrei să organizezi o nuntă sau un botez, nu ai nevoie doar de invitații, ci și de mărturii. La asemenea evenimente, mărturiile au devenit accesorii importante. Se pot alege în funcție de propriile gusturi sau ținând cont de paleta de culori din restaurant, ori de aranjamentul meselor.

 

Totuși, cu ce poți să umpli borcanele de mărturii? Din fericire, ai numeroase opțiuni! Iată câteva idei inedite, din care să te inspiri.

Borcane de mărturii umplute cu miere

Borcanele au devenit accesoriile preferate ale multora pentru mărturiile de botez sau de nuntă. Acestea pot fi umplute în funcție de dorințele tale. Adesea, oamenii aleg să le umple cu alimente dulci, precum mierea.

 

Alege borcane de mărturii de pe Indigo.com.ro, ținând cont de capacitatea pe care o dorești. Poți găsi borcane de 65 ml, 130 ml, 170 ml sau modele mai mari, de 199 ml sau 395 ml. Nu ezita să-ți folosești creativitatea! Borcanele pot fi umplute cu miere și fistic, cu polen sau alte idei dulci care să le amintească invitaților de evenimentul tău.

Borcane de mărturii umplute cu dulceață

Dacă dorești să apelezi tot la mărturii care să conțină alimente, nu uita nici de dulceață! Această idee este pe placul oricui, mai ales că poți opta pentru numeroase tipuri de dulceață, în funcție de sezon.

 

Gemurile de prune, de gutui, de căpșuni sau de smochine sunt doar câteva dintre variantele care te pot încânta pentru borcanele de mărturii. Poți să personalizezi borcanele și în funcție de culoarea capacului. Astfel, găsești și capac auriu pentru borcan de mărturii, care să arate bine în combinație cu recipientul și cu dulceața din interior.

Borcane de mărturii umplute cu bomboane sau jeleuri

Cauți o altă idee ca să umpli borcanele cu mărturii? Poți să alegi borcanele în dimensiunea potrivită și să adaugi bomboane, jeleuri sau praline de ciocolată. Nu trebuie să fie delicatese, ci mici cadouri dulci care îi pot surprinde pe invitați, dar mai ales pe copiii prezenți la fericitul eveniment!

Borcane de mărturii umplute cu ceaiuri sau condimente

Ca să atragi atenția celor prezenți la eveniment, ai ocazia să pui în borcanele de mărturii și ceaiuri de calitate, pe care aceștia le pot folosi cu drag. Optează pentru diferite sortimente de ceaiuri vrac, de la ceaiul verde sau alb, până la ceaiurile bio, ori cele tradiționale de tei, mentă și iasomie.

 

În borcanele de mărturii, poți să adaugi și condimente, mai ales dacă organizezi un eveniment cu o tematică rustică. Te poți folosi de rozmarin, mentă, busuioc sau alte amestecuri de condimente cu miros îmbietor.

Borcane de mărturii umplute cu fructe confiate

Pe același principiu, ai ocazia să folosești și diferite fructe confiate ca să umpli borcanele cu mărturii. Poți să apelezi la caise, gutui, mere, dar și la nuci, fistic sau migdale.

În acest fel, gurmanzii prezenți la nuntă sau botez vor fi încântați de acest dar simpatic!

Borcane de mărturii umplute cu sare de baie

Atunci când vrei să depășești sfera alimentelor, poți să introduci în borcanele de mărturii și sare de baie, pe care invitații o pot folosi pentru o sesiune de răsfăț și relaxare. Sarea de baie poate să stimuleze circulația sângelui, remediază crampele musculare și contribuie la îmbunătățirea calității somnului.

 

Nu trebuie decât să alegi sortimentul care îți place, în funcție de aromă și să îl oferi cu drag celor prezenți la eveniment, pentru o mărturie care nu poate fi uitată.

 

Ai în vedere aceste sugestii utile, pe care le poți folosi pentru a umple borcanele de mărturii! Care este preferata ta?

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here