Diseno deschide un nou showroom în Bucureşti

0

Compania de articole sanitare de lux Glamouri Design, fondată în 2008 de Cătălina Mazerschi, şi-a mutat showroom-ul din Bucureşti, operat sub brandul Diseno, în apropierea Arcului de Triumf.

În urma acestei mutări, care a însemnat o investiţie de aproximativ 100.000 de euro, compania mizează pe o creştere a cifrei de afaceri spre nivelul de 2 milioane de euro în 2016, faţă de un milion de euro anul acesta.

„În prezent, circa 70% din vânzările Diseno sunt realizate prin intermediul arhitecţilor şi designerilor cu care colaborăm încă de la lansarea companiei, iar pe ceilalţi clienţi i-am câştigat pe baza recomandărilor. Noul showroom va beneficia de o vizibilitate mai mare şi de un spaţiu eficient, pe un singur nivel, astfel că sperăm să atragem clienţi noi. Ţinta de vânzări pentru 2016 este de 2 milioane de euro”, spune Cătălina Mazerschi, director general şi acţionar unic al firmei Glamour Design.

Catalina Mazerschi - Diseno

Proprietara Diseno estimeză o dublare a cifrei de afaceri odată cu deschiderea noului showroom care beneficiază de o foarte bună accesibilitate, locuri de parcare şi trei laturi vitrate.

Diseno importă şi distribuie plăci ceramice şi articole sanitare din Spania şi Italian, iar noul showroom va expune în proporţie de 80% produse ale grupului spaniol Porcelanosa, unul dintre cei mai mari jucător din piaţa de profil şi furnizor al casei regale britanice.

Diseno deschide un nou showroom în Bucureşti

Cătălina Mazerschi a fondat Diseno în 2008, după ce a lucrat timp de zece ani într-o altă companie din domeniu în cadrul căreia a ocupat poziţia de director adjunct. Produsele comercializate de Diseno ajung în primul rând în case şi apartamente de lux, un segment al pieţei rezidenţiale care a început să îşi revină după perioada crizei.

Primul showroom Diseno a fost loclizat pe strada Viitorului, în apropierea bulevardului Dacia, şi măsura 100 de metri pătraţi. După trei ani şi jumătate, în 2012, Diseno a făcut pasul spre zona de nord a Capitalei, unde a amenajat un alt showroom, într-o vilă cu patru etaje şi o suprafaţă de 270 de metri pătraţi pe strada Teheran. Acum, după încă trei ani şi jumătate, compania îşi mută showroom-ul într-un spaţiu de 320 de metri pătraţi pe Bulevardul Averescu.

Diseno deschide un nou showroom în Bucureşti

Diseno deschide un nou showroom în Bucureşti

Diseno deschide un nou showroom în Bucureşti

Diseno deschide un nou showroom în Bucureşti

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here