Dispozitive care îţi fac locuinţa inteligentă

0

Locuinţele inteligente imaginate de generaţii de scriitori de romane ştiinţifico-fantastice devin, în sfârşit, o realitate, iar unele dintre noile dispozitive create îndeplinesc chiar şi cele mai ambiţioase fantezii. Deşi multe dintre aceste dispozitive care îţi fac locuinţa inteligentă rămân în domeniul luxului, altele sunt accesibile şi pot începe să ne facă viaţa mai uşoară. Acest ghid al cumpărătorului acoperă dispozitive inteligente pentru toate bugetele şi stilurile de viaţă, fie că sunteţi în căutarea unor obiecte simple, cum ar fi acel breloc care urmăreşte cheile pierdute, fie că vreţi să îmbrăţişaţi stilul de viaţă al locuinţelor inteligente cu cea mai avansată tehnologie disponibilă pe piaţă. Puteţi descoperi în cele ce urmează cadouri futuriste pentru dumneavoastră sau pentru cei dragi!

1

iRobot Roomba: Fiind unul dintre primele aparate apărute în epoca locuinţelor inteligente, aspiratorul automat Roomba s-a transformat în timp într-un dispozitiv iconic care reuşeşte să ţină pasul cu popularitatea de care se bucură.

2

August Smart Lock: Încuietorile inteligente sunt foarte utile. Utilizaţi telefonul pentru a da drumul câinelui afară când sunteţi în vacanţă sau descuiaţi uşa din maşină înainte de a ajunge cu cumpărăturile.

3

Ring Video Doorbell: Vedeţi cine bate la uşă de oriunde aţi fi, chiar şi când călătoriţi. Comunicarea în două direcţii vă permite să purtaţi o conversaţie cu vizitatorii chiar dacă sunteţi departe.

4

Canary Home Security: Lentilele cu unghi larg, vederea nocturnă şi capacitatea de captare audio sunt o modalitate eficientă de a supraveghea locuinţa de oriunde. Include până şi monitorizarea calităţii aerului şi a temperaturii. În plus, arată şi bine.

5

Sentri Monitoring System: Dacă preferaţi, mai degrabă, un sistem de securitate cu ecran tactil, Sentri este un upgrade atractiv. Permite până şi integrarea cu alte dispozitive inteligente cum ar fi termostatul Nest sau Philips Hue.

6

Awair Air Quality Monitor: Acest dispozitiv detectează dioxidul de carbon, praful şi substanţele chimice toxice din aer, pe lângă problemele cotidiene legate de temperatură sau umiditate. Arată exact ca un aparat de radio elegant şi minimalist.

7

Petnet Smartfeeder: Proprietarii de animale de companie pot programa orele de hrănire, pot gestiona porţiile şi primii notificări direct pe iPhone cu Petnet Smartfeeder. Din păcate, nu este compatibil cu sistemul de operare Android.

8

Flux Smart Bulb: Nu vă mai place aspectul boxelor? Acest bec inteligent este un înlocuitor funcţional şi accesibil la preţ. Cu mai multe astfel de becuri, puteţi gestiona muzica în întreaga casă prin Bluetooth.

9

Home Security Robot: Appbot Link este un robot ce poate fi controlat prin smartphone, care merge exact acolo unde îi spui. Disponibilitatea unui canal audio în două direcţii îl face perfect pentru a verifica dacă copii îşi fac temele.

10

Nest Thermostat: În afară de faptul că arată mai bine decât un termostat obişnuit, Nest dispune de caracteristici avansate precum auto-programarea pentru a economisi timp şi auto-deplasarea pentru a economisi bani când nu sunteţi acasă.

SURSA: Home Designing

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here