Crește cererea de locuințe cu două și trei camere

0
locuinte

Majorarea cererii pentru locuințe de două și trei camere, precum și pentru vile la preț de apartament, dar și. creșterea numărului de oferte de unități locative noi este concluzia trasă după  a 23-a ediție a Târgului Național Imobiliar (TNI), desfășurat în perioada 15-17 aprilie la Palatul Parlamentulu.

Dinamica pieței imobiliare s-a schimbat odată cu incertitudinea creată de legea “dării în plată “, astfel că cererile din segmentul rezidențial s-au dublat față de aceeași perioadă a anului precedent, iar tinerii si familiile se grăbesc acum să semneze actele pentru o locuință. Ediția TNI din 15-17 aprilie a venit în sprijinul celor interesați, reunind oferte imobiliare atractive, din care peste 70% s-au încadrat în programul Prima Casă, după cum susțin organizatorii  TNI.

Așa cum era de așteptat, pentru a beneficia de ofertele disponibile doar în perioada târgului, clienții au semnat precontracte, atrași de prețurile mult mai accesibile la locuințe.

Evenimentul a reunit 112 companii – dezvoltatori, instituții financiare sau de creditare etc. -.și 36 de agenții imobiliare care activează pe piața de real estate din România. Acestea au beneficiat de o suprafață de 2.400 de metri pătrați. Participanții la târg au prezentat oferte speciale pentru a face față concurenței directe. Profilul expozantului din acest an, potrivit reprezantanților TNI: reputație, seriozitate, flexibilitate, open-minded și competitivitate.

Expoziția s-a adresat persoanelor interesate de găsirea unei locuințe prin Programul Prima Casă, amatorilor de proprietăți premium și persoanelor atrase de investiții în sectorul imobiliar. Principalele companii care activează în domeniul imobiliar, construcții și financiar din România au fost prezente în cadrul TNI cu oferte speciale și reduceri de preț. Portofoliul expoziției a fost deosedit de variat, cuprinzând oferte de locuințe noi și vechi, spații comerciale, terenuri din București, Ilfov, Brașov, Cluj, Constanța, litoral, Valea Prahovei, dar și celelalte zone ale țării.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here