Dragostea în vremea …cumpărăturilor

3

Dragostea nu ţine cont de nimic din ceea ce se întâmplă în jur. Dragostea adevărată. Miruna şi Bogdan, doi studenţi, au încercat să-și testeze sentimentele la o sesiune de shopping. Este știut faptul că bărbații fac față cu greu unor cumpărături cu prelungiri. Cei doi tineri urmează să se mute împreună, iar LEMS ia ajutat să-și definească stilul. 

Miruna și Bogdan știau de reducerile de până 50% la toate produsele LEMS, se gândeau deja la viitoarea lor casă, așa că au decis să facă o vizită în magazine.

Miruna era curioasă să vadă cam cum stă Bogdan cu răbdarea. Surpriza a fost totală, în loc de nerăbdare iubitul i-a servit o porție de bună dispoziție, toată povestea fiind una foarte amuzantă.

Ca doi ”profesioniști” au debutat prin a consulta catalogul LEMS, când pleci într-o aventură, în care vrei să descoperi comori, ai nevoie de o hartă, ei au găsit-o încă de la intrare și au plecat pe firul ei, fiind atenți la toate informațiile.

Mobila de sufragerie Box l-a captivat din prima pe Bogdan.

Șifonierul Box de la LEMS e clar că a cucerit-o iremediabil pe Miruna.

Canapeaua și fotoliile Noto de la LEMS un vis în doi, fără schimb de locuri.

Cu patul Box e cu totul altă poveste, dar să rămână poveste, nu intrăm nici măcar cu pantofii sport în dormitorul cuiva, chiar dacă acum este evident că patul încă nu ajunsese în locul care trebuie.

Mai știm ceva, dragostea trece și prin stomac! Aici a venit rândul lui să vadă cum stă treaba.

Bucătăria Gazelle i-a permis Mirunei să lanseze câteva promisiuni ferme.

Funcționalitatea ei a încântat-o și i-a permis să se joace cu imaginația iubitului.

 

A făcut o reală demonstrație de virtuozitate, dulapurile păreau să nu aibă niciun secret pentru ea, iar când a început să învârtă tigaia, partenerul a fost cucerit definitiv. De altfel, Bogdan a ținut să se revanșeze rapid și i-a oferit dintr-o oală reală într-o farfurie la fel de reală o excelentă supă imaginară.

Cumpărături cu dragoste, așa ceva se găsește doar în magazinele LEMS.

 

3 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here