Electrocasnice inteligente pentru pregătirea de Crăciun

1
Bucataria utilata pentru Craciun

Sărbătorile de iarnă se apropie și trebuie să să gătești? Cu electrocasnice inteligente, totul se poate face rapid. Unul dintre cei mai mari jucători pe această piață este Miele, care recomandă șase produse pentru bucătăria ideală de Crăciun.

Cuptorul combinat cu aburi și microunde DGM 6800 este cea mai bună soluție pentru prepararea rapidă a delicateselor de Crăciun. Cuptorul are încorporată tehnologia de procesare a vaporilor MultiSteam care asigură răspândirea uniformă a aburilor pentru ca preparatele să fie gata în cel mai scurt timp, alimentele păstrându-și nutrienții, culoarea și textura.

Cuptorul DGM 6800
Cuptorul DGM 6800

Prepararea mâncărurilor specifice sărbătorilor de iarnă poate fi mai ușoară cu plita cu inducție KM 6306 Power Flex de 60 de centimetri. Cu funcția TwinBooster, plita poate încălzi foarte rapid chiar și vasele de gătit de mari dimensiuni. Mai mult decât atât, plita dispune și de funcția de recunoaștere a dimensiunii vasului de gătit. O altă caracteristică importantă este și TouchControl care permite selectarea directă a puterii și a timpului de utilizare pentru fiecare arzător în parte.

Plita cu inductie KM 6306 Power Flex
Plita cu inductie KM 6306 Power Flex

Hota DA 3466 are un design minimalist, cu finisaje din inox, potrivită pentru a fi integrată în mobilierul de bucătărie sau pentru a fi amplasată direct pe perete. Are filtre împotriva grăsimii și este extrem de ușor de curățat. DA 3466 are o operare silențioasă, putând fi folosită atât pentru extracție, cât și pentru recircularea aerului.

Hota DA 3466
Hota DA 3466

Vasele murdare adunate după masa de Crăciun nu vor mai fi o problemă cu mașina de spălat vase Knock2Open. Modelul face parte din generația G 6000 și are un sistem revoluționar, bazat pe semnale acustice, de deschidere a ușii fără mâner, prin lovirea ușoară și succesivă a acesteia. Este un produs extrem de util și datorită raftului 3D pentru tacâmuri care permite poziționarea vaselor, indiferent de înălțime, lățime și adâncime.

Knock2open
Knock2open

Din bucătăria de Crăciun, nu poate lipsi combina frigorifică. Modelul KFN 14943 SD EDT/CS este proiectat din materiale de cea mai bună calitate, fiind testat să reziste până la 20 de ani. Are un spațiu mare de depozitare și rafturi din sticlă care sunt foarte ușor de curățat. Combina frigorifică va păstra o temperatură constantă pentru preparatele dumneavoastră de Crăciun.

Combina frigorifica KFN 14943 SD EDTCS
Combina frigorifica KFN 14943 SD EDTCS

Pentru păstrarea vinurilor, te poate ajuta răcitorul KWT 6381 SG. Acesta are o capacitate de 505 litri, iar utilizatorii pot selecta temperatura dorită cu ajutorul butoanelor tactile TouchControl. KWT 6381 SG are trei zone de temperatură cu posibilitate de setare individuală și 13 niveluri de amplasare a vinurilor.

Racitorul de vinuri KWT 6381 SG
Racitorul de vinuri KWT 6381 SG

 

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here