Cum să decorezi modern casa de Crăciun

0
Sursa foto - The TomKat Studio

Sărbătorile de Iarnă sunt aproape. Chiar dacă poate fi destul de târziu, îți prezentăm cum să decorezi modern casa de Crăciun.

Decorațiunile tradiționale de Crăciun bine cunoscute sunt calde și primitoare, dar, uneori, nu se potrivesc cu casa ta, mai ales  dacă ești un fan al designului modern. Oricum, încă nu este timpul pierdut, dacă îți place ceva de aici, magazinele sunt încă deschise și acolo poți găsi ce ai nevoie.

Pentru moderniști, au fost puse împreună câteva idei de decorare de Crăciun pentru o casă contemporană de cei de la Freshome. Au sărit peste unele clișeele în favoarea a ceea ce este nou, sau pur și simplu irezistibil.

 

Alb și negru

Sursa foto - Treetopia
Sursa foto – Treetopia

Combinația alb-negru este una foarte clară a contrastelor, care poate scoate în evidență. De exemplu, costumul roșu al lui Moș Crăciun arată bine într-un decor alb-negru.

2tomkatstudio
Sursa foto – Kara’s Party Ideas

Păsări și pene

Penele, fulgii și puful mai ales, arată ca primii fulgi de zăpadă (ceea ce e bine, pentru că la noi lipsesc, deocamdată). Poți adăuga o tentă nouă dacă vrei să decorezi modern casa de Crăciun cu ajutorul unor bufnițe, de exemplu. Dacă deja ai pene și fulgi, le poți pune într-un bol de sticlă pentru a fi scoase în evidență.

 

Sursa foto - K&K Interiors
Sursa foto – K&K Interiors
1west-elm-bird-crs
Sursa foto – West Elm

Ghirlande din plante

Dacă vrei să decorezi modern casa de Crăciun poți folosi și anumite plante, cu frunze cărnoase, care sunt rezistente la temperaturile scăzute. Poți face o ghirlandă sau o coroniță care poate fi pusă pe ușa de intrare. Dacă folosiți plante care consumă puțină apă, acestea decoruri vor ține până după Revelion.

Sursa foto - Easy & Lila B. Design
Sursa foto – Easy & Lila B. Design

Ghirlande moderne

Ghirlandele deja sunt clasice în rândul decorațiunilor de Crăciun, dar pot fi făcute și din materiale mai puțin tradiționale. Poți folosi conuri de brad, dopuri de plută sau ce-ți trece prin minte. Aceste coronițe pot fi puse pe ușa de la intrare, la fereastră sau în jurul unor lumânări, de exemplu.

 

Sursa foto - Frye Art Museum
Sursa foto – Frye Art Museum
Sursa foto - corkandspoon
Sursa foto – corkandspoon

Ramuri de pin

Acele de pin dau un aspect proaspăt și modern. Pinul poate fi scos în evidență cu mici ornamente și cu o lumină bine pusă. Recomandat este pinul argintiu, a cărui culoare este ideală și își arată cum să decorezi modern casa.

Sursa foto - Janis Gosbee Design
Sursa foto – Janis Gosbee Design

Cum să decorezi modern casa cu lumini

Luminile au fost mereu cea mai atrăgătoare decorațiune a bradului. Dacă vrei decorezi modern casa de Crăciun, poți folosi cele mai noi instalații de pom cu LED, care aduc o nouă lumină în casă.

Sursa foto - Z Gallerie
Sursa foto – Z Gallerie

Fulgi de zăpadă

Decorațiunile cu fulgi de nea stilizați adaugă un aspect modern în orice cameră. Pentru un impact maxim, pot fi atârnate la diferite înălțimi și trebuie să aibă dimensiuni diferite, pentru a reproduce spectaculos ninsoarea.

Sursa foto - Digs Digs
Sursa foto – Digs Digs
Sursa foto - Creative Entertaining
Sursa foto – Creative Entertaining

O masă festivă

O masă festivă accentuează spiritul de Crăciun. Poți folosi multe idei pentru a surprinde oaspeții. Poți alege o culoare ca temă, „împrumută” câteva ornamente de la pomul de Crăciun și pune-le pe masă.

Sursa foto - Fitzsu
Sursa foto – Fitzsu

Sursa: Freshome.com

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here