Filme de Crăciun pe care le poți viziona cu întreaga familie

0

Perioada sărbătorilor de iarnă este preferata copiilor, iar magia Crăciunului îi cuprinde cu mult timp înainte de a veni Moș Crăciun. Cum să învățăm să ne bucurăm mai bine decât direct de la copii. Ți-am pregătit o listă de filme de sezon, care te vor introduce și pe tine, alături de cei mici, în spiritul magic al sărbătorilor de iarnă.

Cum a furat Grinch Crăciunul

Este unul dintre cele mai haioase filme de Crăciun, în care vei urmări povestea lui Grinch, un țâfnos care trăiește izolat într-o peșteră din vârful muntelui. El nu are prieteni, decât un câine pe nume Max, iar ocupația lui an de an este de a strica spiritul sărbătorilor de iarnă. Lui nu îi place agitația din jurul Crăciunului, așa că este hotărât să îi vină de hac și să se opună Crăciunului. De aici începe o adevărată aventură.

 

Expresul polar

Personajul principal nu crede în Moș Crăciun și nici în miracolele pe care le aduce sărbătoarea. Însă, tocmai în ajunul Crăciunului se întâmplă un miracol, atunci când la ușa sa apare un tren “Polar Express”, iar conducătorul îl invită înăuntru. Odată intrat în tren, copilul începe o aventură care întrece orice imaginație.

 

Cronicile Crăciunului

Este un film perfect pentru o seară în familie alături de cei mici. În film vei urmări povestea celor doi frați, Teddy și Kate, care plănuiesc să îl surprindă pe Moș Crăciun în Ajun. Însă curiozitatea lor depășește limitele, iar cei doi ajung să fie părtași la peripețiile prin care trece Moșul în călătoriile sale.

 

Marea cursă de Crăciun

Este un film de animație, comedie, ce își desfășoară acțiunea la Polul Nord și prezintă povestea lui Arthur Christmas, fiul lui Moș Crăciun. Moșul are o misiune grea an de an, însă anul acesta pare că dă greș, deoarece a uitat un copil dintre sutele de milioane de pe Pământ, iar acesta se pare că nu își va primi cadoul. Aici intră în acțiune fiul lui Moș Crăciun, care devine erou fără să realizeze.

 

Regatul de gheață – Frozen

Este un film de animație ce are la bază basmul scris de Hans Christian Andersen, Crăiasa Zăpezilor. Filmul spune povestea unei prințese care pornește într-o călătorie alături de un alpinist, în căutare de aventură, împreună cu animalul său de companie, un ren loial și un om de zăpadă. Aceasta pornește în călătorie cu gândul să își găsească sora înstrăinată. Vestea buna pentru cei care adora filmul? Exista si Frozen 2.

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here