Flori pentru Alexandra – colorate si delicate

0

Unul dintre numele care s-a bucurat si inca se bucura de o popularitate ridicata in Romania, numele Alexandru reproduce vechiul nume persan Aleksandros.

In Grecia antica, cea mai veche atestare provine din Iliada, Aleksandros fiind un alt nume al lui Paris, fiul regelui Priam. Femininul Aleksandra apare prima data in Descrierea Eladei a lui Pausanias, ca supranume pentru Casandra, sora lui Paris.

Aleksandros este considerat un nume compus din verbul grecesc alexo– a apara, a proteja si andros, forma de genitiv a substantivului aner – barbat, om, element frecvent in onomastica greaca.

Numele inseamna aparator, cel care apara.

Pe 30 august este Sf. Alexandru, zi in care o multime de romance isi sarbatoresc ziua numelui. Alexandra, Sanda, Sandra, Alexia, Alessia si  Alexandru sunt cei pentru care designerii Floria.ro au creat o colectie speciala de flori, perfecta pentru celebrarea onomasticii din ultimul weekend al lunii august.

Daca luam in considerare semnificatia numelui, doamnele si domnisoarele care poarta numele Alexandra sunt persoane calde, iubitoare si grijulii.

Pentru cele care poarta acest nume colectia de buchete este bogate cromatic, delicata, emana o energie pozitiva, optimism si compasiune.

Floarea verii, hortensia, este din nou prezenta in colectie, alaturi de orhidee, lisianthus gerbera si trandafiri. Albastra, roz sau alba, hortensia asigura volum si va pune in valoare cromatica bogata a florilor cu care se combina.

Buchetul Dragoste ocrotitoare atinge latura afectiva a celor ce poarta numele Alexandra sau derivate, persoane cu inclinatie spre apararea celorlalti.

Buchetul contine hortensie alba, trandafiri rosii, gerbera rosii, minirosa grena, si verdeata si are un aer vesel, cu o discrete atingere tomnatica.

flori-dragoste-ocrotitoare-28811

Buchetul Fericire, creat pentru Alexandrele dragi din viata noastra, ureaza La multi ani fericiti intr-o forma stilistica rafinata, printr-o asociere deosebita de culori. Celor 2 cupe de orhidee vanda li se alatura hortensie mov, lisiantus alb crem, 7 trandafiri mov, 5 frezii mov si verdeata, iar rezultatul este un buchet incantator plin de energie.

flori-fericire-28697

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here